Kaspersky Lab press-tour, Το Techblog πάει Μόσχα

Αρχές Ιουνίου το Techblog πάει Μόσχα όπου είμαστε καλεσμένοι της Kaspersky Lab για την παρουσίαση της νέας έκδοσης του antivirus Kasperksy Internet Security (KIS 2012). Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στα εργαστήρια ανίχνευσης ιών και να συνομιλήσουμε με κορυφαία στελέχη της.

Σχετικά με την Kaspersky Lab
H Kaspersky Lab είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής λύσεων antivirus στην Ευρώπη. Η εταιρεία προσφέρει την πιο άμεση προστασία απέναντι σε ηλεκτρονικές απειλές, συμπεριλαμβανομένων ιών, spyware, crimeware, hackers, phishing, και spam. Σήμερα, η Kaspersky Lab είναι μεταξύ των τεσσάρων μεγαλύτερων προμηθευτών λύσεων ασφάλειας για τον τελικό χρήστη στον κόσμο, με πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες να εμπιστεύονται τις λύσεις της.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:19

Σχόλια

  • Μπράβο σου Κώστα! Θα περιμένουμε πλούσιο ρεπορτάζ! Πάντα τέτοια σου εύχομαι! :)

  • καμια προμο προσφορα τσιμπα για το μπλογκ κωστα κε κανα εξαμηνο προσφορας,το εχει κανει η εταιρεια για αλλα σαιτ.να επωφεληθουν κ οι αναγνωστες σου, ειναι μακραν η καλυτερη σουιτα η 2011.

    • mokmo, Θα δούμε γιατι η πρόσκληση είναι από την Kaspersky Ρωσίας και όχι από τον Έλληνα διανομέα που μάλλον είναι αυτός που έχει κάνει τις προσφορές που αναφέρεις. Πάντως ξέρεις ότι συνεχώς προσπαθώ να εξασφαλίζω δώρα για διαγωνισμούς στο Techblog :)

  • ευχομαι παντα τετοια να εχεις Κωστα..... τα αξηζεις!!!!!!

  • ΆΦΩΝΟΣ...
    Θέλω και εγώ. Το Kaspersky με το ΝOD32 είναι τα αγαπημένα μου και προσωπικά τα καλύτερα antivirus που κυκλωφορούν.
    Καλά να περάσεις Κώστα και θέλουμε το ρεπορταζ σου όπως πάντας ξέρεις να κάνεις...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.