Το ελληνικό LG G Flex θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4 KitKat μέχρι τον Ιούνιο

Από τη Νότιο Κορέα ξεκίνησε η αναβάθμιση του LG G Flex σε Android 4.4 KitKat η οποία μεταξύ άλλων βελτιώσεων και προσθηκών φέρνει και τη λειτουργία Knock-code που γνωρίσαμε μέσα από το G Pro 2. Στην Ελλάδα η LG έχει ανακοινώσει ότι το δικό μας G Flex θα αναβαθμιστεί στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Δείτε το hands-on video του LG G Flex στο TechblogTV.

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Σχόλια

  • Η lg δεν αστειευται καθολου εχει αλλαξει στρατηγικη και πιστευω θα δει μεγαλα αποτελεσματα. Εχει πεντε δυνατα smartphones optimus g g2 g flex pro και pro 2 και θα τους δωσει kit kat και στο κατω κατω ολα αυτα μαζι δεν εχουν πουλησει πανω απο 20 εκατομμυρια η samsung που το s3 που της πουλησε 60 εκατομμυρια δεν αισθανεται υποχρεωση στους καταναλωτες της?

  • Χωρις να θελω να γινω γραφικος τα εχουμε ακουσει πολλες φορες αυτα απο την LG. (και απο τις αλλες φυσικα). Βγαζει κινητο 600+€ τωρα με παλια εκδοση .Θα παρει στην καλυτερη κ την 4,4, αμα δεησει φυσικα κ την δωσει τον Ιουνιο και οχι του χρονου τον ιουνιο.

  • Καλά ρε μερικοί είστε με τα καλα σας; η LG λέει ο αλλος δεν αστειεύεται καθολου... μια συσκευη η οποία έχει 899€ και θα πάρει 4.4 τον ιούνιο; που άλλες ναυαρχίδες έχουν πάρει μεσα στο μάρτιο; πλάκα μας κάνετε; το xperia z πιο γρηγορα θα την πάρει από αυτο...

  • Τόσο γρήγορα ,περίμενα να δώσει 4.3 τον Δεκέμβριο ,και του χρόνου τον Ιούνιο να δώσει 4.4

  • Να σας ρωτησω ...ακομα περιμενω να γινει καποια αναβαθμιση αλλα τιποτα ακομα ...ξερει κανεις σχετικα τιποτα ...??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.