LG G4: Η LG αποκαλύπτει το νέο UI μέσα από teaser video

Η επίσημη ανακοίνωση του LG G4 θα γίνει στις 28 Απριλίου, αλλά πριν δούμε τη ναυαρχίδα η LG μας αποκαλύπτει ένα ένα τα κομμάτια της. Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε επίσημα την νέα εξελιγμένη οθόνη 5.5 ιντσών QHD, και σήμερα κυκλοφόρησε teaser video με το νέο LG UX 4.0.

Το video ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της LG στο YouTube και δείχνει το ανανεωμένο multitasking, βελτιωμένο UI στην κάμερα, ολοκληρωμένη εφαρμογή ημερολογίου και πληροφορίες για τον καιρό.

Διαβάστε επίσης: LG Display: Επίσημα η νέα εξελιγμένη 5.5″ QHD οθόνη του LG G4

Δείτε το video:

lg g4 ux 4.0, LG G4: Η LG αποκαλύπτει το νέο UI μέσα από teaser video

lg g4 ux 4.0, LG G4: Η LG αποκαλύπτει το νέο UI μέσα από teaser video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
googoo32

Κώστα Καλησπέρα,
Ωραίο το άρθρο και ωραία στοιχεία δείχνει. Άντε να γίνει το event..Λογικά θα το πάρει το LG G3 to ux4.0 ε;

Ευχαριστώ

lefteris t.

Είναι άθλια σε θέμα αισθητικής πραγματικά τα εικονίδια είναι καρτοονιστικα τετράγωνα κ με χρωματα πολύ έντονα..μονο τα widgetακια κάτι λεν που έγιναν πιο flat!

gkoutsos

φαινεται πολυ καθαρο, απλοποιημενο και ομοιομορφο… ωραιο μου φαινεται. σαν να “τελειοποιησε” την περσινη αλλαγη ui που εκανε με το g3. εννοειται βεβαια, οτι πρεπει να συνοδευεται και απο το απαραιτητο optimization ωστε να τρεχει απροβληματιστα.
μια λεπτομερεια για τα εικονιδια… προσωπικα πιστευω θα εδειχναν λιγο πιο ομορφα με ελαφρως στρογγυλοποιημενες γωνιες. επισης, στο widget ισως θα προτιμουσα την ωρα στη μεση με μεγαλη γραμματοσειρα, αντι για την θερμοκρασια.
ειναι λιγο νωρις για να κρινουμε, αλλα νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο η lg.

wrangler10

Χάλια ..πολυ άσχημο.

μαρια

δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά εγώ to ‘χω λατρεψει. Μ’ αρέσει που τα εικονίδια είναι τόσο τετράγωνα και όχι στρογγυλοποιημένα και τα χρώματα είναι εκπληκτικά. Μπράβω στην lg. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.

Κωστα καλη εβδομαδα Χρονια Πολλα πολυ ωραιο με αρεσε το UI 4.0 LG να το δουμε το event LG G4 να εχει αφερουμενη μπαταρια και να δεχετε καρτα μνημης οπος το LG G3 τοτε 1 θεση LG 2 SAMSUNG 3 APPLE

Max91

Οντως χαλια… αυτο ειναι τελειως “παιδικο”

apostolos

στην Lg παντα ειχαν θεμα με το desing του ui , αυτη η υλοποιηση ομως ειναι η καλυτερη απο τις πιο παλιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.