LG G4: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow στη Ν. Κορέα

Η LG έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow για το LG G4 στη Νότιο Κορέα, με τους χρήστες στην “πατρίδα” της συσκευής να είναι οι πρώτοι που απολαμβάνουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google και τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει.

Η Πολωνία ήταν η πρώτη χώρα που θα ξεκινούσε η αναβάθμιση της ναυαρχίδας της LG αλλά όπως θυμόμαστε η LG “πάγωσε” την αναβάθμιση του LG G4 σε Android 6.0 για “τεχνικούς λόγους”, προφανώς για κάποια bugs που θα είχαν προκύψει.

Στη Νότιο Κορέα, την αναβάθμιση λαμβάνουν οι συσκευές με κωδικό LG-F500K, LG-F500L και LG-F500S, και μέσα σε άλλα θα έχουν την επιλογή Doze mode η οποία βοηθάει στην εξοικονόμιση της μπαταρίας, καλύτερη διαχείριση των δικαιωμάτων των εφαρμογών από τους χρήστες και βελτιωμένη υποστήριξη των καρτών μνήμης microSD. Επιπλέον, οι εφαρμογές της LG Q+ και Bridge μετονομάστηκαν σε Memo Capture+ και AirDrive αντίστοιχα.

Μένει να δούμε πότε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση και για τις υπόλοιπες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, κάτι που αναμένεται να υποδεχτούν οι κάτοχοι της συσκευής με μεγάλη χαρά.

LG G4: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow στη Ν. Κορέα, LG G4: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow στη Ν. Κορέα

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
shadgr

Άντε καλημέρα σε όλους και μεγειά να μας έρθει…
Ακόμη μία επιβράβευση που διαλέξαμε G4… Ελπίζω να παραμείνει έτσι..

iPnos

Θετικό ότι ξεκινάει αρκετά σύντομα τη διαδικασία αναβάθμισης, αν και θα κάνει λογικά κανένα τρίμηνο (αν κρίνουμε τουλάχιστον από προηγούμενες αναβαθμίσεις), για να έρθει στα μέρη μας.

Για να δούμε, πάντως, εμείς με το G2 θα πάρουμε (επίσημα) Marshmallow; Προσωπικά, εγώ πιστεύω πως ναι, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο αναβαθμίσεων του G2.

Πάνος

Ήρθε και σε μένα πριν 2 μέρες μια αναβάθμιση αλλά δεν την έχω κάνει ακόμα. Ίσως να είναι το Android 6, αλλά περιμένω πρώτα εντυπώσεις σε θέματα μπαταρίας και lag για να την κάνω.

Nikolakis

ΠΑΝΟΣ,
ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙΣ? ΕΓΏ ΈΧΩ ΤΟ H815

Nikolas

Aντε να παρουμε και εμεις με το G3 σειρα σιγα σιγα γιατι ειμαστε πολυ καιρο με την 5.0

Νικολας

Αντε να παρει σειρα και το G3 γιατι εχουμε πολυ καιρο που περιμενουμε με την 5.0

Πάνος

To ίδιο έχουμε Nikolakis, αγορασμένο απο ηλεκτρονικό κατάστημα, λογικά το ευρωπαικό μοντέλο έχω…Απλά δεν μου γράφει τα MB του αρχείου, αν ήταν μεγάλο αρχείο θα ήξερα σίγουρα ότι ειναι η έκδοση 6. Ψάχνω σε διάφορα σάιτ μήπως βρω συγκεκριμένα τι αναβάθμιση είναι αυτή, αλλά δεν.

Κωνσταντινος

Εμενα προς το παρον μου βγαζει διαθεσιμη την v10c την οποια δεν εχω εγκαταστησει ακομα μην τυχον και εχω κανα θεματακι.Τι λετε να την εγκαταστησω και να περιμενω μετα τη 6.0; Τωρα εχω την v10b.

Δημήτρης

Εμένα πριν μια βδομάδα μου ήρθε η V10d (όχι marshmallow φυσικά) και την έκανα. Ήταν κοντά στα 300MB. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Το μόνο που παρατήρησα είναι να φτιάχνει ένα glitch όταν κατέβαζεις το notifications panel, μέχρι πριν περιστασιακά δεν το κατέβαζε όλο κάτω.

Μια βδομάδα δοκιμασμένη θα πρότεινα να τη βάλετε.

Dimitris

Εχουμε κανα νεοτερο γiα την αναβαθμιση???

Chris g4

παιδια καλησπερα.εγινα κατοχος ενος g4.ειχα το g3.εχω να ρωτησω 3 πραγματακια για το g4.
καταρχας δεν εχει εξυπνη ανιχνευση προσωπου οπως το g3.οταν το απενεργοποιω και το βαζω να φορτισει ενεργοποιηται ξανα μονο του.και τριτο και τελευταιο τελειωνει αισθητα πιο γρηγορα με την ιδια χρηση που εκανα στο g3 η μπαταρια του.λετε ολα αυτα να στρωσουν με την καινουργια αναβαθμιση;εχει αλλος κατοχος g4 τα ιδια θεματα;

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Κωνσταντινος

@Chris g4 Αυτο μ τη φορτιση το εχω και γω ,με την εκδοση v10b πρεπει να συμβαινει αυτο.Για την μπαταρια δεν ξερω αλλα δεν νομιζω η αναβαθμηση ν κανει δουλεια

Chris g4

αγαπητε κωνσταντινε να υποθεσω οτι ουτε το δικο σου εχει εξυπνη ανιχνευση προσωπου;Η εκδοση του δικου μου ειναι v10d.

Κωνσταντινος

@Chris g4 δεν ξερω για εξυπνη ανιχνευση προσωπου τι παιζει γιατι χρησιμοποιω knock code αλλα εχω απορια τι ειναι αυτο που λες

Chris g4

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ G3 ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ Η ΟΘΟΝΗ ΟΣΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟ G3 ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕ ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κωνσταντινος

@ Chris 4g Αυτο που λες για τη φορτιση σημερα καταλαβα τι παιζει.Οταν το βαζω να φορτιζει με μικροτερης εντασης φορτιστη τοτε δεν ενεργοποιειται απο μονο του.Ισως αυτο να οφειλεται στο οτι δεν λειτουργει το quick charge και του επιτρεπει να φορτιζει και απενεργοποιημενο.Μονο που κανει 2.5 ωρες να φορτισει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.