LG G6 και V30: Θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo, αλλά πότε;

LG G6 V30 λάβουν Android 8.1 Oreo πότε, LG G6 και V30: Θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo, αλλά πότε;

Η LG έχει υποσχεθεί εδώ και καιρό στους κατόχους των G6 και V30 πως οι συσκευές θα αναβαθμιστούν στο Android 8 Oreo. Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει κυκλοφορήσει σταθερό build της όγδοης κυρίας Android έκδοσης για κανένα από τα δυο κινητά τηλέφωνα.

Ενώ λοιπόν οι χρήστες των προαναφερθέντων smartphones αναμένουν υπομονετικά την ειδοποίηση που θα τους παροτρύνει να προχωρήσουν στην λήψη του update, η LG ανακοίνωσε σήμερα πως εκείνα θα δείχνουν και το 8.1 Oreo. Συγκεκριμένα, τα G6 και V30 θα συμπεριληφθούν στις Android Enterprise Recommended συσκευές της Google (μια υπηρεσία για επιχειρήσεις), αλλά πριν γίνει αυτό θα ενημερωθούν στην νεότερη έκδοση του λειτουργικού. Η συμπερίληψη των δύο κινητών στο πρόγραμμμα Enterprise είναι πολύ σημαντική για τον κατασκευαστή, όμως οι χρήστες τους ακόμα περιμένουν το… πρώτο update.

Υποθέτουμε πως, εφόσον η εταιρεία περιορίζεται από ένα χρονοδιάγραμμα ώστε να δει τα δύο μοντέλα να εντάσσονται στο Enterprise, δεν θα αργήσει να διαθέσει το 8.1 Oreo. Μάλιστα, ίσως να υπάρξει πλήρης προσπέραση της 8.0 ενημέρωσης, με τα smartphones να “πηγαίνουν” απευθείας από το Nougat στο τελευταίο Oreo λογισμικό. Κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θεωρούμε πως η αναβάθμιση των G6 / V30 θα διατεθεί σύντομα.

LG G6 V30 λάβουν Android 8.1 Oreo πότε, LG G6 και V30: Θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo, αλλά πότε;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Michalis Kodimas

Άντε ρε παιδιά δώστε την αναβάθμιση για το G6, ελπίζω να την λάβουμε σύντομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.