LG G Pay: Έρχεται σύστημα πληρωμών να ανταγωνιστεί το Samsung Pay

Η LG ετοιμάζεται να μπει στην αρένα των mobile πληρωμών, αναπτύσσοντας τη δική της πλατφόρμα προκειμένου να ανταγωνιστεί Samsung, Google και Apple. Οι πληροφορίες έρχονται μόλις λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα του Samsung Pay στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία της LG θα ονομάζεται G Pay και η ονομασία έχει κατοχυρωθεί σε ΗΠΑ και Ν. Κορέα.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κορέα έχει επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Samsung Pay χωρίς να μας δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την λειτουργία και το πότε θα ανακοινωθεί. Επεσήμανε ότι θα ανακοινωθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αναμένεται να είναι πιο ευέλικτο και με περισσότερες επιλογές πληρωμών σε σύγκριση με τη Samsung.

Μέσα στις επιλογές αυτές δεν αποκλείεται να είναι η συμβατότητα με non-NFC τερματικά (όπως το Samsung Pay) ή και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τα δυο νέα Nexus 5X και LG V10 έχουν αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, είχε θεωρηθεί ότι η LG θα στραφεί στο Android Pay, αλλά απ΄ότι φαίνεται έχει άλλα σχέδια.

LG G Pay: Έρχεται σύστημα πληρωμών να ανταγωνιστεί το Samsung Pay, LG G Pay: Έρχεται σύστημα πληρωμών να ανταγωνιστεί το Samsung Pay

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Samsung/LG/Apple Πέοι (Pay)… ενδιαφέρον υπηρεσία…

cghera

Και πάμε HTC Pay, Xiaomi Pay, OneplusOne Pay, *.Pay

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.