Μάθε τι νέο φέρνει το UX 4.0 με το LG G4

Η LG Electronics παρουσίασε το νέο User Interface (περιβάλλον λειτουργίας), LG UX 4.0, το οποίο θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στο επερχόμενο LG G4 που θα αποκαλυφθεί στο τέλος αυτού του μήνα. Η αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης υπόσχεται μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, ενώ θα κατανοεί και θα ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες κάθε χρήστη.

Προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης
Μέχρι σήμερα, οι βελτιώσεις στο UX γίνονταν με γνώμονα τη μεγαλύτερη ευκολία για όλους τους χρήστες. Αντίθετα, στο νέο LG UX 4.0, δόθηκε μεγαλύτερη βάση στο να παρέχονται βελτιστοποιημένες, αλλά και ταυτόχρονα προσαρμοσμένες λύσεις για μεγαλύτερη άνεση σε κάθε χρήστη οποιουδήποτε επιπέδου ξεχωριστά, για την απόλυτη απόλαυση της LG συσκευής τους.

Απλούστερο και ακόμα πιο εύχρηστο
Αρχικά, η LG δημιούργησε ένα ακόμα πιο απλουστευμένο περιβάλλον γραφικών και επιπλέον πιο εύχρηστες λειτουργίες, εξαλείφοντας τα περιττά βήματα που απαιτούνται για τη διαμόρφωση και ενεργοποίησή τους. Για παράδειγμα, η νέα λειτουργία ‘Quick Shot’ επιτρέπει πλέον στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφία ακόμα πιο γρήγορα, με ένα απαλό διπλό χτύπημα στο «Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο» (Rear Key) του τηλεφώνου, ακόμα κι όταν η οθόνη είναι σε κατάσταση αναμονής. Επίσης, η αναβαθμισμένη λειτουργία ‘Smart Bulletin’ αθροίζει αυτόματα τα πιο σημαντικά αποτελέσματα από διαφορετικές εφαρμογές σε μία σελίδα, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Μεγαλύτερη γκάμα εξειδικευμένων επιλογών
Το νέο UX 4.0 δίνει στους χρήστες ακόμα περισσότερες επιλογές, βασισμένες στις προτιμήσεις και στα ενδιαφέροντά τους. Η νέα κάμερα προσφέρει τρεις διαφορετικές λειτουργίες – Simple, Basic και Manual – ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα σε κάθε τύπο φωτογράφου, από ερασιτέχνες μέχρι και τους πιο έμπειρους λάτρεις της φωτογραφίας. Η λειτουργία ‘Simple Mode’, ιδανική για τους ερασιτέχνες, κάνει όλη την περίπλοκη διαδικασία αυτόματα, ενώ η λειτουργία ‘Manual Mode’ διαθέτει μια σειρά από ρυθμίσεις και επιλογές για απόλυτο δημιουργικό έλεγχο, ικανή να εντυπωσιάσει ακόμα και έναν πιο έμπειρο φωτογράφο.

Το Ημερολόγιο, που έχει επίσης ανανεωθεί, προσφέρει περισσότερες επιλογές, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέγουν και να ενσωματώνουν σε αυτό ανεξάρτητα events που ‘ανεβαίνουν’ στα Social Media από άλλους χρήστες, με απλή διαδικασία ‘drag and drop’ στα ‘Ραντεβού’.

Ακόμα πιο ‘Έξυπνο’ UX που καταλαβαίνει το χρήστη
Η ανανεωμένη λειτουργία ‘Smart Notice’ στο LG UX 4.0 υπόσχεται να παρέχει ακόμα πιο προσωποποιημένες λειτουργίες για τον καιρό, τα ταξίδια και ακόμα περισσότερα θέματα, αναλύοντας την καθημερινή ρουτίνα του χρήστη και το πρόγραμμά του, και συνδυάζοντας τις πληροφορίες αυτές με τις καθημερινές του συνήθειες. Ένας χρήστης για παράδειγμα, που απολαμβάνει παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους, μπορεί να λάβει μια ειδοποίηση που να ενημερώνει ότι «Ο καιρός είναι τέλειος για να παίξεις ένα παιχνίδι μπάσκετ έξω».

Άλλο ένα παράδειγμα της βελτιωμένης προσαρμογής του LG UX 4.0 εντοπίζεται στην λειτουργία ‘Gallery’, η οποία μπορεί πλέον να δημιουργήσει ξεχωριστά album για κάθε περίσταση, ανάλογα με το μέρος και την ώρα που τραβήχτηκε η κάθε φωτογραφία. Η έξυπνη προσαρμογή επεκτείνεται και στις ρυθμίσεις της λειτουργίας ήχου εισερχόμενων κλήσεων ‘Ringtone ID’, η οποία μπορεί πλέον αυτόματα να συνθέσει έναν ήχο κλήσης για κάθε εισερχόμενη κλήση από όσους περιλαμβάνονται στη λίστα με τις ‘Αγαπημένες Επαφές’ του χρήστη.

Μάθε τι νέο φέρνει το UX 4.0 με το LG G4, Μάθε τι νέο φέρνει το UX 4.0 με το LG G4

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DimitrisZ

Θα τα δωσουν ολα τα καινουρια χαρακτηριστικα στο G3 και στα υπολοιπα ή μονο το 1/3?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.