LG V20: Η παγκόσμια έκδοση αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo

LG V20 παγκόσμια έκδοση αναβαθμίζεται Android 8.0 Oreo, LG V20: Η παγκόσμια έκδοση αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo

Το V20 ήταν ένας εκ των κύριων εκπροσώπων της LG για το 2016. Μαζί με το G5, οι δύο συσκευές αποτέλεσαν τις high-end προτάσεις του Κορεάτη κατασκευαστή για την προπέρσινη σεζόν. Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που πρώτο-εμφανίστηκε στο κοινό, το V20 φαίνεται πως θα αναβαθμιστεί στο Android 8.0 Oreo.

Μπορεί το update έχει ήδη διατεθεί στην Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, από σήμερα όμως θα φτάσει σε όλες τις συσκευές παγκοσμίως. Η ενημέρωση θα γίνει σταδιακά, οπότε δεν αναμένεται να την λάβουν όλοι ταυτόχρονα. Εκτός της όγδοης κύριας Android έκδοσης, το πακέτο αναβάθμισης περιλαμβάνει και τα patches ασφαλείας για τον μήνα Σεπτέμβριο. Φυσικά, οι κάτοχοι του V20 θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από νέες δυνατότητες που προσφέρει το 8.0 Oreo, ενώ η συνολική εικόνα του λογισμικού θα βελτιωθεί.

LG V20 παγκόσμια έκδοση αναβαθμίζεται Android 8.0 Oreo, LG V20: Η παγκόσμια έκδοση αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo

Παρά το γεγονός πως η LG δεν ξέχασε το V20 (όπως δεν έκανε και με το G5 πριν λίγες ημέρες), το Android Oreo μάλλον θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση που θα λάβει. Μπορεί οι ενημερώσεις ασφαλείας να εξακολουθήσουν να “έρχονται”, όμως αναφορικά με τις βελτιώσεις στο λογισμικό, η LG θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στα high-end G6, V30, G7 ThinQ και V40 ThinQ. Επιπρόσθετα, υπάρχουν κάποιες mid-range προτάσεις που ανακοινώθηκαν μετά το 2016 και οι οποίες θα πρέπει να λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη από τον κατασκευαστή.

Όπως και να έχει, το LG V20 είναι ακόμα… ζωντανό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό smartphone το οποίο παρουσιάστηκε λίγο πριν την μεγάλη επανάσταση στο design που ξεκίνησε η Xiaomi με το Mi Mix. Αν και ημέρες υποστήριξης του είναι μετρημένες, δεν παύει να είναι ένα αξιόλογο κινητό που ανταγωνίστηκε στα ίσια τα Galaxy S7/S7 Edge και iPhone 7/7 Plus. Όσοι έχουν το G20 στην κατοχή τους, θα χαρούν να πειραματιστούν με το Android 8.0 Oreo μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mariosX

” Όσοι έχουν το G20 στην κατοχή τους”
θα λαβουν και μια προσκληση δωρεαν για την συνοδο κορυφης!!!! just kidding… ;- )
G και V και ο κακος χαμος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.