Microsoft Copilot Pro: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στo Office με 20 δολ. το μήνα

Microsoft Copilot, Microsoft Copilot Pro: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στo Office με 20 δολ. το μήνα

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι φέρνει την «πλήρη δύναμη» του Copilot σε περισσότερους ανθρώπους και επιχειρήσεις.

Η βασική έκδοση του ΑΙ βοηθού είναι δωρεάν, αλλά η Microsoft παρουσίασε μια έκδοση που απαιτεί συνδρομή, το Copilot Pro. Αυτή, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει τις πιο προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά σε όσους το επιθυμούν. Το Copilot Pro κοστίζει 20 δολάρια το μήνα.

Τέλος, η εταιρεία αποκάλυψε ότι αποφάσισε να προσθέσει το Copilot στην εφαρμογή Microsoft 365 για κινητά για Android και iOS για άτομα με λογαριασμό στη Microsoft. Η συνδρομή παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη εντός εφαρμογών του Office, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, παράλληλα με την προτεραιότητα πρόσβασης στα πιο πρόσφατα μοντέλα OpenAI και τη δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας Copilot GPT. Η λειτουργία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη αλλά, σύμφωνα με τη Microsoft, αυτό θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα.

Εάν είστε ήδη συνδρομητής του Microsoft 365 Personal ή Home, τότε η επιπλέον συνδρομή 20 $ ανά μήνα (ανά άτομο) θα ξεκλειδώσει αμέσως το Copilot στις εφαρμογές του Office σε Mac, Windows και iPad. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας σειράς διαφανειών του PowerPoint δίνοντας λίγες οδηγίες στο chatbot και ενσωματωμένες εμπειρίες Copilot στο Word για αναδιατύπωση παραγράφων, δημιουργία κειμένου και σύνοψη εγγράφων. Το Copilot θα εμφανιστεί επίσης στο Outlook.com για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να δημιουργήσετε νέα, ενώ μια έκδοση προεπισκόπησης είναι διαθέσιμη στο Excel για ανάλυση δεδομένων, δημιουργία γραφημάτων και πολλά άλλα.

Πέρα από την ενσωμάτωση του Office, το Copilot Pro περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στα πιο πρόσφατα μοντέλα OpenAI, βελτιώσεις στο Image Creator από το Designer (πρώην Bing Image Creator) και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Copilot GPT.

Εάν δεν είστε συνδρομητής του Microsoft 365, τότε θα μπορούσατε να εγγραφείτε μόνο στο Copilot Pro για να έχετε πρόσβαση κατά προτεραιότητα στο GPT-4 Turbo εντός του Copilot. Θα έχετε ταχύτερη απόδοση κατά τις ώρες αιχμής και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ μοντέλων σύντομα. Η δημιουργία εικόνας με χρήση των μοντέλων DALL-E του OpenAI θα βελτιωθεί επίσης με μια νέα μορφή οριζόντιας εικόνας και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας με το Copilot Pro. Η συνδρομή θα περιλαμβάνει επίσης σύντομα ένα νέο Copilot GPT Builder που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο Copilot GPT — παρόμοια με την έκδοση που κυκλοφόρησε για επιχειρήσεις πέρυσι.

Όσον αφορά στη δωρεάν έκδοση, το Copilot έχει ενημερωθεί με πρόσθετες βελτιώσεις και νέες δυνατότητες. Για παράδειγμα, τα νέα Copilot GPT είναι πλέον διαθέσιμα για χρήστες που θέλουν να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά του Microsoft Copilot σε ένα θέμα που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, η εφαρμογή για κινητά Copilot είναι πλέον διαθέσιμη για Android και iOS. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play Store ή το Apple App Store. Η εφαρμογή για κινητά προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες του Copilot σε υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο GPT-4, της δημιουργίας εικόνων Dall-E 3 και της δυνατότητας χρήσης εικόνων από ένα τηλέφωνο κατά τη συνομιλία με το Copilot.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software ChatGPT

Πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ChatGPT χωρίς να έχεις λογαριασμό

H OpenAI επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας τη χρήση του ChatGPT χωρίς λογαριασμό.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.