O Microsoft Edge browser έρχεται σε iOS και Android

Microsoft Edge iOS Android, O Microsoft Edge browser έρχεται σε iOS και Android

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και οι πληροφορίες που ήθελαν τον Edge browser της Microsoft να έρχεται σε iOS και Android, τελικά βγήκαν σωστές. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον τεχνολογικό γίγαντα.

Η Microsoft επιβεβαίωσε την έναρξη του beta testing για τον Edge mobile browser σε iOS και πολύ σύντομα θα ακολουθήσει το Android.

O Microsoft Edge σε iOS και Android θα έχει τη δυνατότητα να φέρνει σελίδες από και προς το PC, έτσι ώστε να μπορείς να συνεχίσεις το browsing σε πολλαπλές συσκευές.

Ο Edge θα συγχρονίζει bookmarks, history, reading lists και φέρνει το Reading View στο mobile – ουσιαστικά σου δίνει τη δυνατότητα να εξαλείψεις τα links, τις διαφημίσεις και το γενικότερο design από ένα άρθρο, έτσι ώστε να επικεντρωθείς μόνο στο κείμενο. Προς το παρόν, δυστυχώς η Microsoft δεν επιτρέπει τον συγχρονισμό tabs, όπως γίνεται με το Google Chrome.

Σύμφωνα με τη Microsoft, ο Edge έχει κάποια πλεονεκτήματα σε Windows 10 PCs έναντι Chrome, Firefox κλπ. Είναι πιο “καθαρός”, λειτουργεί γρήγορα με HTML5 περιεχόμενο και έχει καλύτερα αποτελέσματα στην μπαταρία του laptop, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Πως σας φαίνεται η ιδέα του Edge browser στην iOS ή Android συσκευή σας; Όσοι θέλουν να κάνουν μια δοκιμή μπορούν να μπουν στο Windows Insider program.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
_legri_

Προσωπικά μου φαίνεται αδιάφορο. Έχω δώσει πολλές ευκαιρίες στον πλοηγό της Ms.

Μανώλης

έρχεται να κάνει τι;;;;; και δε το λέω ειρωνικά αλλά έχουμε πολλές εδραιωμένες επιλογές ήδη…

FN

Θετικό σαν επιλογή …. και σίγουρα θα έχει πολύ δύσκολο έργο μια και υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές ήδη.
Πάντως πολύ έξυπνο από την Microsοft …που προσπαθεί να επικρατήσει με το λογισμικό και σε άλλα λειτουργικά…και το έχει καταφέρει σαν πακέτο …όπως και η google!
Προσφέρει Microsoft office (Word, Excel, Power point, oneNote), Skype, Office Lens, MS Onedrive, Outloook,Hotmail κτλ με δυνατότητα ενοποίησης και επεξεργασίας online κιόλας για όλες τις συσκευές και λειτουργικά…καθώς και επαγγελματικές εκδόσεις…. Φυσικά το οικοσύστημα θα ολοκληρώσει με την προσθήκη και ενός browser που αν είναι απλά καλός θα χρησιμοποιηθει από αρκετούς χρηστές..ως κάτι πιο γνωστο!

NikosAr

Αν είχε να προσφέρει κάτι που δεν το έχει ο safari π.χ γρηγορότερος , πιο διακριτικός , vpn, άλλες ευκολίες … τότε καλώς τον … όμως να είμαι σε macOS και να προτιμήσω ms software μόνο ως ανέκδοτο μου ακούγεται …. όχι ότι μερικοί δεν τα χρησιμοποιούν (ιεροσυλία )

ΚΚ

Χαχα NikosAr ολοι οι browser ειναι καλύτεροι του Safari …απορώ η Apple γιατι δεν φτιάχνει έναν καινουργιο απο την αρχη …αυτος ειναι παταγώδη αποτυχία και να σκεφτείς οτι εχει αποδείξει οτι μπορει να κανει ωραιο software γενικα με δυναμικά χαρακτηριστικά.
Τωρα για το macOS …δυςτυχως εδω και τουλάχιστον 4-5 χρονια υστερεί πολυ των windows …εξαλλου δε ειναι τυχαιο οτι το 60% των Mac χρηστων εχουν και Windows ….για να μπορούν ν αλειτουργουν χωρις προβλήματα. Ειμαι και εγω ενας απο αυτους.
Τον υπολογιστή των παίρνεις γιατι σου αρεσει και επειδή κανει τη δουλεια του ….οχι για να εξυπηρετείς την Apple. Προφανώς θα βαλεις οτι θεωρείς καλυτερο …κα της Microsoft software ειναι το καλυτερο ειδικα πχ office εφαρμογές. Οταν χρησιμοποιούσα pages αλλα και keynote υπήρχαν πολλα προβλήματα ….επισης στον υπολογιστή chrome…. gmail…παντα χρησιμοποιούμε τα καλυτερα οχι τα βολικότερα για την Apple.
Παντως προσωπικά των MacAir απο τοτε που ενας; τα windows 8.1 τοτε ειναι σαφώς καλύτερος απο οτι με το macOS και πιο χρηστικός…. κακ οχι μονο στα office …αλλα ειδικα και με τυα ερευνητικά προγράμματα που χρησιμοπιω πλεον δουλεύει τελεια σε αντίθεση με πριν.

KostasB

Θα μπορούμε να βλέπουμε και τις παρουσιάσεις της Apple στον edge για android;

bezilys

Είχε η Microsoft browser? Χαχαχα

Σταύρος Χρι

Αν ειναι τόσο καλος όπως στα pc τότε θα ειναι κορυφή στα mobile

NikosAr

@ΚΚ
αν μου λεγες και τον λόγο που χρησιμοποιεις macOS.. τότε ίσως να μπω στη λογική σου …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i