Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Microsoft bug, Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Σύμφωνα με τη Microsoft, οι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης Patch Tuesday (KB5027231, που κυκλοφόρησε στις 13 Ιουνίου 2023).

Η εταιρεία έχει ενημερώσει το documentation του Windows Health Dashboard για να παρέχει τις απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα και να προσφέρει στους επηρεαζόμενους πελάτες μια λύση.

Η Microsoft λέει ότι το σφάλμα επηρεάζει το Office 32-bit που είναι εγκατεστημένο σε Windows 10 και 11 64-bit. Σύμφωνα με τη Microsoft, το ζήτημα παρουσιάζεται σε συστήματα που χρησιμοποιούν την έκδοση Trellix Endpoint Security παλαιότερη από την 35.31.25.

Μετά την εγκατάσταση του KB5027231 ή νεότερων ενημερώσεων σε συσκευές Windows με εγκατεστημένο συγκεκριμένο λογισμικό προστασίας από ιούς, λογισμικό προστασίας από κακόβουλο λογισμικό ή λογισμικό ασφαλείας, ενδέχεται να μην μπορούν να ανοίξουν εφαρμογές της Microsoft ή τρίτων. Ορισμένες γνωστές εφαρμογές που επηρεάζονται είναι το Microsoft Outlook και άλλες εφαρμογές του Microsoft Office. Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε μια επηρεαζόμενη εφαρμογή, το αρχείο καταγραφής συμβάντων υποδεικνύει παραβίαση πρόσβασης με το σφάλμα “η μονάδα είναι άγνωστη”. Αυτό το ζήτημα είναι απίθανο να αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν συσκευές Windows στο σπίτι τους.

Οι πελάτες που επηρεάζονται μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα ενημερώνοντας το Trellix Endpoint Security Agent στην έκδοση 35.31.25 και νεότερη. Η εταιρεία συνιστά σε όσους χρησιμοποιούν άλλες λύσεις κατά του κακόβουλου λογισμικού και αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις εφαρμογές του Office, θα πρέπει να επικοινωνούν με την υποστήριξη πελατών του λογισμικού ασφαλείας που χρησιμοποιούν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.