Microsoft Zo: Nέο ΑΙ-based chatbot, έρχεται να αντικαταστήσει την Tay

Νωρίτερα αυτό τον χρόνο, η Microsoft προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι των chatbot με την Tay. Δυστυχώς όμως, ο τρόπος με τον οποίο είχε σχεδιαστεί, επέτρεπε στο chatbot να συμπεριλάβει στον λόγο της αρνητικά πράγματα που άλλοι χρήστες είχαν πει, όπως σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια. Όταν αυτή η τάση του chatbot έγινε γνωστή, η Microsoft γρήγορα το κατέβασε, ζητώντας επίσημα συγγνώμη.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται η Microsoft έχει μια συμπάθεια προς τα AI chatbot, αφού τώρα αποκάλυψε το Zo, το οποίο μπορεί να το βρει κανείς στο Kik messaging app. Αρχικά εντοπίστηκε από έναν χρήστη του Twitter, με το chatbot να είναι διαθέσιμο να το δοκιμάσεις εφόσον εγκαταστήσεις την εφαρμογή Kik.

To νέο chatbot της Microsoft, λογικά θα το δούμε και σε άλλες πλατφόρμες στο μέλλον, όπως το Twitter, Facebook Messenger και Snapchat. Ας ελπίσουμε ότι, η Microsoft έχει μάθει από τα λάθη της, και το Zo θα βγάλει την Microsoft ασπροπρόσωπη.

Στο παρελθόν η Apple κυκλοφόρησε στην Κινεζική αγορά ένα άλλο chatbot, με το όνομα Xiaoice, το οποίο από το μακρινό 2014 συνεχίζει, χωρίς να έχει προκαλέσει κανένα μεγάλο πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με το Zo.

Microsoft AI chatbot Zo Kik Messaging App, Microsoft Zo: Nέο ΑΙ-based chatbot, έρχεται να αντικαταστήσει την Tay

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Πφφ.. Σαν τα bots της Apple που διδάσκουν τεχνολογία στους αδαείς δεν έχει
apple rules , haters gona hate!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.

Software AI featured Google

Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες χωρίς συνδρομή

Η Google ανακοίνωσε ότι τα εργαλεία που υποστηρίζονται από AI στο Google Photos θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί την εφαρμογή.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.