MSI Afterburner App, Εφαρμογή για έλεγχο της κάρτας γραφικών από το κινητό

Η MSI δημιούργησε την εφαρμογή MSI Afterburner App για iOS και Android με σκοπό ο χρήστης να μπορεί να ελέγχει την κάρτα γραφικών του (MSI) υπολογιστή του από το κινητό! Κάποιες από τις λειτουργίες ελέγχου είναι για την τάση (voltage) την ταχύτητα του ανεμιστήρα αλλά και τα MHz του πυρήνα και την μνήμης. Από ότι μπορώ να καταλάβω είναι λίγο μπέρδεμα μέχρι να λειτουργήσει. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Θα τη βρείτε στο Android Market εδώ και στο iTunes εδώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Νοεμβρίου 2011 14:13

Σχόλια

  • Διόρθωση:
    Το MSi Afterburner λειτουργει με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών, δεν ειναι ανάγκη να ειναι υλοποίηση της MSi. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο pc, λογικά και σ' αυτη την περίπτωση ετσι θα είναι.
    Και με τι τρόπο συνδέεται με το pc για να δουλέψει?

  • Αποστόλης, σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Τσέκαρε τα links που δίνω παραπάνω, υπάρχουν οι σχετικές πληροφορίες στο about του application.

    Γιώργος Τσ, κάρτα γραφικών -του υπολογιστή-. Προσέθεσα τη λέξη "υπολογιστής" για να το κάνω πιο νια-νια! ;)

  • Καταπληκτικό!!! με αυτήν την εφαρμογή αν δυναμώσουμε το ανεμιστεράκι (fan speed) μπορούμε να δροσιζόμαστε το καλοκαίρι από το κινητό μας!
    Αλλά τότε μην ξεχαστούμε και μετά βάλουμε το κινητό στην πίσω τσέπη του παντελονιού μας γιατί τότε θα παγώσει ο μας!

  • Δεν έχω κάποιο επίσημο στατιστικό στοιχείο, αλλα συμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς μου, όποιος χρησιμοποιεί το κινητό για να ελέγχει την κάρτα γραφικών ενώ παίζει Crysis, έχει 95% πιθανότητα να μείνει παρθένος μέχρι τα 45 του.

  • Μα δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να το κάνεις αυτό.
    Εφόσον έχεις κάνει OC και εχεις βρεί το max stable freq απλά το αφήνεις εκεί.
    Ή κάνω λάθος?
    Ασε που έχω WP7 :p

    • Είναι για πειραχτήρια. Έχω περάσει και εγώ πριν αρκετά χρόνια από τη φάση με το πείραγμα στο voltage (τότε της motherboard) και είναι μικρόβιο. Σου αρέσει να τα πειράζεις συνέχεια.

  • Και για ποιο λογο να το κανεις απο το κινητο? Ενας "ψαγμενος" σε τετοια θεματα, βαζει κατευθειαν "χερακι", δεν κατεβαζει εφαρμογες απο το κινητο!!! Καλες οι τοοοοοσες εφαρμογες που βγαινουν για τις 2 αυτες πλατφορμες, αλλα πολλη σαβουρα βρε παιδι μου!!!! Μα παααααααρα πολλη σαβουρα!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.