Nέα YouTube Widgets για το Android – Τι νέο προσφέρουν

YouTube Widget, Nέα YouTube Widgets για το Android – Τι νέο προσφέρουν

Ντεμπούτο έκαναν δύο νέα Widget της εφαρμογής του Youtube για τα Android smartphones, με στόχο να επιταχύνει την πρόσβασή σας στην υπηρεσία ροής. Η νέα λειτουργία φαίνεται να είναι διαθέσιμη και ήδη εκτελείται στην έκδοση 17.43.36 της εφαρμογής σε πολλές συσκευές.

Το πρώτο ονομάζεται “Quick Actions” και προσφέρει μια γραμμή αναζήτησης, ένα εικονίδιο μικροφώνου για αναζητήσεις με τη φωνή σας και τρία ή τέσσερα γρήγορα κουμπιά για το YouTube. Αυτά τα κουμπιά είναι Αρχική σελίδα, Shorts, Συνδρομές ή Βιβλιοθήκη. Εάν αποφασίσετε να κάνετε μικρότερο το μέγεθος του Widget τότε θα χάσετε τη Βιβλιοθήκη από τις επιλογές. Το δεύτερο έχει το όνομα “Search” και είναι πολύ πιο απλό. Προσφέρει στον χρήση μία γραμμή για γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες αναζήτησης του YouTube δίπλα στο εικονίδιο του μικροφώνου.

Και τα δύο Widgets ακολουθούν τη γλώσσα σχεδιασμού Material You της Google, ενώ λειτουργούν με τις δυνατότητες δυναμικής θεματικής του Android. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το YouTube πραγματοποιεί ορισμένες σημαντικές αλλαγές σε όλες τις πλατφόρμες του, παρουσιάζοντας μια νέα διεπαφή, επανασχεδιασμένα κουμπιά και μια νέα λειτουργία περιβάλλοντος.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.