Νέο text bug στο iOS προκαλεί προβλήματα στα iPhone

, Νέο text bug στο iOS προκαλεί προβλήματα στα iPhone

Το λειτουργικό σύστημα, το οποίο υποστηρίζει τα iPhone δείχνει να έχει ορισμένα προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Μετά από ένα εξαιρετικά σημαντικό κενό ασφαλείας που εντοπίστηκε στην εφαρμογή Mail των iPhone και iPad, έναν νέο text bug προκαλεί προβλήματα στα iPhone. Το ελάττωμα φαίνεται πως είναι μερικοί χαρακτήρες της γλώσσας Sindhi, οι οποίοι προκαλούν το κλείδωμα του iOS και έπειτα την αδράνεια του smartphone.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και δημοσίευσε στο Twitter ο γνωστός λογαριασμό του EverythingApplePro, το iPhone του “αρνείται” να ανταποκριθεί στις εντολές που δίνει ο χρήστης. Αυτή η νέα γλώσσα κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και θα προκαλέσει προβλήματα σε κάθε iPhone με την έκδοση iOS 13.4.1.

Για να επαναφέρετε το iPhone σας θα πρέπει είτε να κάνετε ένα hard reset είτε να περιμένετε περίπου ένα λεπτό μέχρι να επανέλθει το iOS Springboard. Το πρόβλημα προκαλείται μάλλον από τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών και ένας εύκολος τρόπος για να προστατευτείτε είναι να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η betα έκδοση iOS 13.4.5 διορθώνει το πρόβλημα.

Στο παρελθόν, το iOS της Apple ήρθε αντιμέτωπο και με άλλα παρόμοια text bug τα οποία ο Αμερικανικός κολοσσός διόρθωσε με το επόμενο update.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.