Software

Netflix: Δοκιμάζει ένα feed τύπου Tik Tok για παιδιά

Μία νέα ροή για παιδιά σχεδιασμένη να προβάλει μικρά αποσπάσματα από τη βιβλιοθήκη παιδικού περιεχομένου δοκιμάζει αυτή την εβδομάδα η εφαρμογή iOS του Netflix, σύμφωνα με το Bloomberg News.

Η λειτουργία “Kids Clips” είναι παρόμοια με αυτή του TikTok ή του Instagram Reels και εμφανίζει περιεχόμενο φιλικό προς τα παιδιά. Σε αντίθεση με τις άλλες υπηρεσίες που είναι κυρίως μορφοποιημένες για προβολή σε κατακόρυφο προσανατολισμό, τα βίντεο των Kids Clips έχουν σχεδιαστεί για προβολή σε οριζόντιο προσανατολισμό.

Το Kids Clips , όπως και το “Fast Laughs” που κυκλοφόρησε νωρίτερα το Netflix, έχει στόχο να προωθήσει το περιεχόμενό του με σύντομα κλιπ όπως αυτά που παρακολουθούν ήδη οι χρήστες στα social media.

Τη στιγμή που τα ανταγωνιστικά κοινωνικά δίκτυα επικρίνονται για τον χρόνο που οι χρήστες τους αφιερώνουν σε αυτά, το Bloomberg News αναφέρει ότι το Kids Clips περιορίζει τον αριθμό των κλιπ που μπορούν να παρακολουθήσουν οι χρήστες σε μία μόνο συνεδρίαση από 10 έως 20 κλιπ.

Το Kids Clips κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα σε αγορές όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιρλανδία και η ισπανόφωνη Λατινική Αμερική, ωστόσο δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το εάν ή πότε η δυνατότητα μπορεί να έρθει στο Android.

Επεξεργάστηκε την 9 Νοεμβρίου 2021 16:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.