Netflix: Η εφαρμογή θα σταματήσει την υποστήριξη για iOS 16 & iPadOS 16 – Ποιες συσκευές επηρεάζονται

Netflix, Netflix: Η εφαρμογή θα σταματήσει την υποστήριξη για iOS 16 & iPadOS 16 – Ποιες συσκευές επηρεάζονται

Η εφαρμογή Netlix πρόκειται να τερματίσει την υποστήριξη για iOS 16 και iPadOS 16, απαιτώντας από όλους τους χρήστες να χρησιμοποιούν iOS 17 ή μεταγενέστερη έκδοση ή iPadOS 17 ή μεταγενέστερη έκδοση, προκειμένου να λαμβάνουν νέες ενημερώσεις, δυνατότητες και διορθώσεις σφαλμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του iOS 16, δηλαδή κυρίως οι iPhone X καθώς και όσοι εξακολουθούν να έχουν τα μοντέλα iPhone 8 και ‏iPhone 8 Plus, δεν θα μπορούν να ενημερώσουν την έκδοση της εφαρμογής που εισάγει την αλλαγή.

Το ίδιο ισχύει για τους κατόχους του iPad Pro (1ης γενιάς) και του iPad (5ης γενιάς), οι οποίοι θα συνεχίσουν να τρέχουν εκδόσεις του iPadOS 16, καθώς το iPad 17 διέκοψε την υποστήριξη για αυτά τα μοντέλα.

Οι κάτοχοι αυτών των συσκευών θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής Netflix μέχρι να καταργηθεί, αλλά και πάλι, δεν θα υπάρξουν άλλες λειτουργίες ή διορθώσεις σφαλμάτων. Οι κάτοχοι αυτών των παλαιότερων μοντέλων θα συνεχίσουν φυσικά να έχουν πρόσβαση στο Netflix μέσω web.

Τα μοντέλα iPhone και iPad που πρόκειται να χάσουν την υποστήριξη για την εφαρμογή Netflix είναι τα εξής:

iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X
iPad Pro (1ης γενιάς)
iPad (5ης γενιάς)

Οι συμβολοσειρές κώδικα που αναφέρονται στην επικείμενη αλλαγή βρέθηκαν στην εφαρμογή Netflix από συνεργάτη του MacRumors. Δεν είναι γνωστό ποια ενημέρωση θα τερματίσει την υποστήριξη για τις παραπάνω συσκευές Apple, αλλά δεδομένου ότι οι συμβολοσειρές κώδικα υπάρχουν στην τελευταία έκδοση, η ενημέρωση είναι πιθανό να κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Netflix

Netflix: Ξεκινά την κατάργηση της φθηνότερης συνδρομής χωρίς διαφημίσεις

Το Netflix προχωρά με το σχέδιό του να διακόψει τη φθηνότερη συνδρομή χωρίς διαφημίσεις, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.