Netflix: Δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου offline;

Ο CEO του Netflix, Reed Hastings, έχει πει ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να επιτρέψει στους συνδρομητές της υπηρεσίας να βλέπουν περιεχόμενο όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στο Internet και οι νέες πληροφορίες λένε ότι το νέο feature είναι κοντά.

Οι πηγές αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του έτους, οι χρήστες του Netflix θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές και τηλεοπτικές εκπομπές στις mobile συσκευές, χωρίς να χρειάζεται η σύνδεση στο διαδίκτυο. Αναφέρεται ότι το Netflix εργάζεται πάνω στη διαδικασία του να δημιουργήσει μια μέθοδο που θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν download video για μετέπειτα playback και ότι αυτό είναι κοινό μυστικό.

Επιτρέποντας στους χρήστες του να παρακολουθήσουν offline περιεχόμενο, το Netflix θα βοηθήσει στην επέκτασή του καθώς σε πολλές περιοχές η σύνδεση στο ίντερνετ δεν είναι το ίδιο εύκολη από διαφορετικά σημεία.

Άλλες υπηρεσίες όπως το Amazon Prime, δίνουν ήδη αυτή τη δυνατότητα. Στην περίπτωση του Netflix, τα Studios ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο αποφασίζοντας τι θα επιτρέψουν να γίνει download και τι όχι.

netflix offline, Netflix: Δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου offline;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pazzo

Τέλειο τέλειο τέλειο τελειοο. Αγαπάω netflix. Αλλά ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει ακόμα. Εγώ δεν έχω θέμα, αλλά όταν βλέπεις ταινίες με παρέα μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.. Δεν ξέρω εάν είναι θέμα του Netflix, η εάν κανένας ελληνας μεταφραστής δεν έχει ασχοληθεί να επικοινωνήσει με την εταιρία.

Aργυρης

Εκανα δωρεαν συνδρομη για ενα μηνα πριν απο 3 μερες απο περιεργεια να δω γιατι ειναι τοσο wow εκει στο αμερικα και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει παρει τοσο προμο.Ειναι απλως μια καλη εφαρμογη τιποτα παραπανω.Δεν εχεις επιλογες σε υποτιτλους περα απο 4-5 βασικες χωρες.Επισης δεν εχει καλη πλοηγηση.Θα ηθελα να βλεπω στην αρχικη μου τις καινουργιες ταινιες και σειρες που βγαινουν καθε βδομαδα και δεν υπαρχει αυτο.Ειχα κατεβασει παρανομα και το moviebox και πραγματικα η διαφορα ειναι χαοτικη.Περα του γεγονοτος οτι μπορεις να δεις ολες τις ταινιες offline,εχει ελληνικους υποτιτλους,ταινιες απειρες και οχι μονο τις απλες αλλα μεχρι και ανιμε,και εκτος αυτου εβλεπες στην αρχικη σου ολες τις ταινιες που βγηκαν την περασμενη εβδομαδα και σε οτι αναλυση θελεις.Απο 240 μεχρι 1080p

Anakin

Εμένα το πρόβλημα μου ήταν ότι ανάλογα την χώρα είχε και διαφορετικό υλικό για εμάς στην Ελλάδα δεν είχε πολύ περιεχόμενο όπως πχ στην Αγγλία η Αμερική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.