NewsPack, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Το NewsPack δεν είναι απλώς μια εφαρμογή RSS αλλά μία πλήρης σουίτα ενημέρωσης, που ευελπιστεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια. Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο με ειδικά διαμορφωμένα RSS για ανάγνωση ολοκληρωμένων άρθρων. Διαλέξτε τις πηγές από τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, οργανωμένες βάσει κατηγοριών ή προσθέστε τις δικές σας πηγές μέσω RSS.

Eξοικονομήστε 3G δεδομένα διαβάζοντας ότι σας ενδιαφέρει μέσα από το NewsPack, γλιτώνοντας το περιττό περιεχόμενο όπως διαφημίσεις, πλοήγηση σε κάθε σελίδα ξεχωριστά, κλπ. Άμεση ενημέρωση για όλες τις κληρώσεις των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ ανα λεπτό. Ενημερωθείτε για αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου (live) μαζί με τις αποδόσεις του στοιχήματος.

Κατεβάστε την εφαρμογή NewsPack από το App Store (link) με τιμή 1.99$.

Οι 10 πρώτοι πρώτοι φίλοι του Techblog που θα αφήσουν σχόλιο θα πάρουν δώρο από ένα promo code για να κατεβάσουν την εφαρμογή σε iPhone, iPad και iPod Touch δωρεάν!

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application. Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

Επεξεργάστηκε την 15 Απριλίου 2013 10:37

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.