HTC One vs Samsung Galaxy S 4, Δείγμα βίντεο Full HD 1080p

Το HTC One έχει κάμερα τεχνολογίας Ultrapixel (αντιστοιχεί σε 4 Megapixel) και το Samsung Galaxy S 4 κάμερα 13 Megapixel. Και τα δύο μοντέλα που πρόσφατα απολαύσαμε σε ένα βιντεο-κόντρα μπορούν να καταγράψουν βίντεο ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels. Μπήκαμε στο πειρασμό να δοκιμάσουμε τις επιδόσεις τους στο δύσκολο περιβάλλον φωτισμού το σούρουπο.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One
Kind: MPEG-4
Size: 155.2 MB
Codecs: H.264, AAC
Audio channels: 2

Samsung Galaxy S 4
Kind: MPEG-4
Size: 129.8 MB
Codecs: H.264, AAC
Audio channels: 2

Επεξεργάστηκε την 15 Απριλίου 2013 9:28

Σχόλια

  • σίγουρα δεν έχει γίνει λάθος στα video?υποτίθεται το htc one έχει ποιό πολύ φώς με ta ultrapixel και δεν συμαζέβετε. Ενώ εδώ βλέπουμε με το htc ενα μώβ μπαλκόνι και με το s4 ενα κανονικά φωτισμέμο μπαλκόνι.Πολύ ποιο ωραίος φωτισμός με το s4 παρά με τα Ultrapixel. Τελικά ποιό έχει καλύτερη κάμερα?

  • ρε παιδια ελεος ουτε μια συγκριση της προκοπης! αμαν τι βιντεακια ειανι αυτα που βαζετε? θα μπορουσε κανεισ να ορκιστει οτι ειστε samsung fanboys ελεος ! εδω δεν φενεται να ειανι καν τραβηγμενα την ιδια ωρα της μερας και ουτε καν στο ιδιο μερος!! δεν ξερω αν δεν τα δω μπροστα μου δεν εχω αποψη!

  • Την ίδια ώρα είναι Jimo... δες λίγο καλύτερα τα βίντεο και θα το καταλάβεις;

    Είδες;; Ακόμα και εσύ που δεν είσαι samsung fanboy, σου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!

  • ελα ρε @jimo μην εισαι τοσο καχυποπτος μπορεις να το δεις αν ειναι τραβηγμενα ιδια ωρα. εγω βλεπω οτι δεν ειναι ταυτοχρονα αλλα το οτι στα αμαξια απο κατω ζητημα να εχει μετακινηθει ενα απο αυτα σημαινει οτι τραβηξε με το ενα κ μετα στα καπακια με το αλλο κινητο..

    στο θεμα μας τωρα οσον αφορα τις συσκευες νομιζω το S4 του ριχνει στα αυτια τοσο στα χρωματα κ στο φωτισμο (αν κ σε καποια σημεια ο φωτισμος μου φαινοταν πολυ ψευτικος) οσο και στο θεμα της εστιασης που το one κανει 100 ωρες για να εστιαση καπου //// αποτυχια το θεμα καμερας-φωτο για την htc RIP ONE

  • Παιδιά, τα δύο βίντεο έχουν τραβηχτεί ακριβώς την ίδια ώρα. Πρώτα το ένα και καπάκι το άλλο. Αν είχαν τραβηχτεί άλλη ώρα δεν θα είχε νόημα αυτό το άρθρο με τη σύγκριση. Για να μειώσω στο ελάχιστο την χρονική διαφορά, είχα στο άλλο smartphone ανοιχτή την εφαρμογή της κάμερας. Δεν έχασα ούτε δευτερόλεπτο ;)

  • Με αυτό το βίντεο μου έφυγε κάθε ενδοιασμός για το πιο κινητό θα προτιμήσω.

    @ jimo, φίλε μου, πάτα το play ταυτόχρονα, τα βιντεάκια είναι πανομοιότυπα και οι κινήσεις ταυτόχρονες, εκτός αν ο Βλαχάκης έχει κανένα ρομπότ που το έχει προγραμματίσει να ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι, έλεος.

  • To One στα βιντεο δινει ρεστα απεχει πολυ απο το S4 ενω στις φωτογραφιες παει αντιστροφως αναλογα.

    Κωστα αν μπορεις ανεβασε και μερικες φωτο απο τις 2 συσκευες.

  • ΤΙ μαπιδι ειναι το s4 καλυτερη αναλυση το htc one οπως και το iphone 5 κριμα για το s4

  • Καλό θα ήταν όσοι είδατε τα βίντεο από το κινητό να τα δείτε σε κανονικό υπολογιστή με ενεργοποιημένα τα 1080p. Πιστεύω το Htc one είναι πολύ καλύτερο και χωρίς θόρυβο.

  • ->Καλύτερο το One στις σκηνές εντός ταράτσας ( μεγαλύτερη λεπτομέρεια πχ στα δέντρα)

    ->Καλύτερο το S4 στην απεικόνιση της πόλης μιας και τη δείχνει πολύ πιο φωτεινά ( το One την εμφανίζει πιο σκοτεινή και με τόνο μπλε)

    Βλαχάκη αν μπορείς κάνε και ένα comparison με φωτό και video εντός εσωτερικού χώρου.

  • Παιδιά, δεν τα έχω πια στα χέρια μου το δύο κινητά. Τα έχω επιστρέψει την προηγούμενη Παρασκευή. Έχω τραβήξει κάποιες φωτογραφίες αλλά όσο τις έχω δει δεν πιστεύω ότι είναι αρκετές για να κάνω άρθρο σύγκριση με αυτές.

    Τα βίντεο είναι τραβηγμένα την περασμένη Πέμπτη γύρω στις 20:00-20:30 το βράδυ από το ξενοδοχείο Intercontinental.

  • @teo Δημητρη με λενε αν θεσ σου στελνω και το mail μου ! αν ενοεισ το απιστο Θωμα παντως οχι δεν ειμαι !

    δεν μπορω να δικαιλολογησω τοση διαφορα! ξερω οτι το galaxy φοραει κορυφαια καμερα αλλα σε πολλα βιντεακια στο youtube βλεπω το htc να υπερτερει και δεν μπορω να εξηγησω τη γινεται εδω! ναι το galaxy εδω φενεται πολυ καλυτερο αλλα μαλον κατι παιζει με τις ρυθμισεις στο htc δεν δικαιολογειτε αυτο το μωβ με τιποτα!

    ειμαι πολυ καχυποπτος ναι !
    δεν ειναι φυσιολογικο αυτο! ισως να βγηκε συνεφεια στο βιντεο του HTC

    οριστε και ενα καλυτερο βιντεο

    https://www.youtube.com/watch?v=QfqeuY_dWmE

    και ειναι απο αξιοπιστο site αν και εδω μετραει την σταθεροτητα αλλα το βιντεο του htc ειναι τελειος διαφορετικο!

  • Πιστεύω πως φέτος η SAMSUNG έχει ανάγκη από πολύ "σπρώξιμο" για να πουλήσει.................

  • Eγω θα συμφωνησω με τον @jimo..Δεν ειναι λογικο να ειναι τοσο σκοτεινο και μωβ το ONE..
    Εχω δει και αλλα βιντεακια για την καμερα του ONE και τετοιο χαλι δεν ηταν...Στο βιντεο που εβαλε ο @jimo ειναι ξεκαθαρη η διαφορα!!Περιμενω να τα πιασω στα χερια μου να βγαλω δικο μου συμπερασμα...!

  • To Htc βγαζει μια κινηματογραφικη εικονα,την βρισκω πολυ ωραια.
    Το S4 απο την αλλη εχει αυτο το ερασιτεχνικο,αλλα ρεαλιστικο χρωμα το οποιο ok μεν αλλα,
    με το htc σαν να τραβας ταινια ειναι,επεξεργασμενη με φιλτρα blue tint .
    Για μενα το htc πολυ καλυτερο,χαιρεσαι να τραβας βιντεο το οτιδηποτε...

  • Αν και έχω galaxy κάτι έχει γίνει λάθος στο video με το HTC γιατί σε άλλα video δεν έχει καμία σχέση. Πάντως ήδη η HTC έβγαλε update για την κάμερα και η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Μπράβο της που δε το αφήνει. Λογικά Θα κάνει και άλλες αναβαθμίσεις και θα γίνει πολύ καλύτερη η κάμερα. Το galaxy μόνο για το σχημα του και τα υλικά του μπορεί να ξενερώσει κάποιος. Συνολικά η htc κατάφερε Περισσότερα φέτος από την Samsung

  • και βλεποντας τα βιντεακια λεω απο μεσα μου "δε παιζει παλι τα sammyfans, να πουν ειναι καλυτερο το S4" ! ΛΟΛ παιχτες.. νταξει ειστε τραγικοι.. το S4 , θωλο και ξεθωριασμενο μεχρι εκει που δε παιρνει αλλο... Πολυ ανωτερο το ONE... μη λεμε οτι θελουμε...

  • και μετα μου λενε οι android fans οτι δεν λαγγαρουν τα κινητα τους τι video ειναι αυτο ρε παιδια ελεος στο 4s,5 kai loumia 920 ειναι πιο smooth και απο τα 2

  • Με ξενερωσες βλαχακη.....ειναι σοβαρο για μενα το κινητο να τραβαει καλο βιντεο...με απογοητευσες...............με το s4,.. τραγικε ςοι διαφορες με το htc ρε γαμωτο

  • @Jacob ..Εσύ προτείνεις να λέμε ότι ΔΕΝ θέλουμε δηλαδή ?
    Ok..
    Εγώ δεν θα πω ποιο ήταν το καλύτερο γιατί πολύ απλά κάποιος που βλέπει καταλαβαίνει.(Ξαφνικά γίναμε όλοι MASTER στα οπτικά).

  • @Τeo, οχι ομως να μιλαμε με 2 μετρα και 2 σταθμα... Το xperia mini μουν τραβαει (και δεν αστειευομαι καθολου[αμα θες σου στελνω και video]) σαν το S4, θωλα και pixeliarika..

  • Ok..με έπεισες..δεν θα ξανά αγοράσω galaxy ποτέ .θα προτιμώ τα Xperia mini που τραβάνε τόσο χάλια video σαν τα galaxy S4.

  • Είμαι fan* της samsung

    *την έχω δοκιμάσει και έχει βγει πολύ καλή. Ειδικά αν την συγκρίνεις με την HTC.

    Τώρα το HTC One κοντεύει να με κερδίσει. Έχει φοβερά πράγματα πάνω του, αλλά πάλι φαίνεται να είναι ένα κλικ κάτω σε πολλά σημαντικά θέματα.

    Στο θέμα κάμερας... μου άρεσε περισσότερο το HTC γιατί ότι φαίνεται, φαίνεται πιο καθαρά. Και όπως είπε κάποιος, έχει και μια cinefil τύπου εικόνα. Είχε κάποια πολύ καλά σημεία ενώ σε άλλα έπεφτε πολύ.

    Το Galaxy έκανε καλύτερο contrast στα χρώματα όπου έβρισκε πολύ μαυρίλα, είχε όμως μια θολούρα. Παρόλα αυτά, είχε καλύτερη overall εικόνα.

    Σχεδόν ισοπαλία στην κάμερα...

    Αν έχετε και άλλα reviews από την κάμερα του HTC One που είναι αξιόπιστα, ποστάρετε τα γιατί αυτή η ultrapixel μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον να δω τι μπορεί να κάνει IRL.

  • όσο θυμάμαι συζήτηση με sammy fanboys...

    - φίλε η HTC ρίσκαρε με το HTC ONE στη κάμερα αλλά μάλλον αξίζει...
    - ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1
    - μα υποτίθεται ότι θα λαμβάνει πιο πολύ φως
    - ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1
    - ρε φίλε σου λέω θα τραβάει πιο ωραίες σε χρώματα φωτογραφίες , ειδικά στο σκοτάδι
    - ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1
    - μα και στη σύγκριση είναι πιο ζωντανό , το βίντεο ειδικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει από κινητό
    - ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1
    - η παπαρίγα έφυγε από το ΚΚΕ και η ΑΕΚ έπεσε κατηγορία
    - ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1.....

  • @George ..χαχαχααχχαχ...Ελιωσα..χαχαχαχ !!!
    Στανταρ υπαρχουν τετοια ατομακια (σε ολες τις εταιριες).

  • George πολύ ωραίος!!!..έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα φαμποις. Και εγω ήμουν φανμποι της Sony και έλεγα μας πως είναι δυνατόν κάποια φανμποι τελικά να γίνονται κανονικοί καταναλωτές και να μην ειναι φανμποι αλλά τώρα τελευταία γυρνάω πρις windows phone 8 και σκασίλα μου για τη Sony..αν έκανε κανένα WP8 θα το ξανασκεφτομουν..

  • Τι σκοτάδι είναι αυτό στο One? Υποτίθεται ότι σε χαμηλό φωτισμό τραβάει καλύτερα...Έτσι λένε στην HTC. S4 κι από μένα...

  • @george αυτος που αναφέρεις δεν ειναι απλα fun boy, ειναι τελειως βλακας. Αν νομιζει οτι ενα κινητο με 13 megapixel τραβάει τις ιδιες φωτο με μια compact φωτογραφικη με 13 megapixel και με μια dslr με 13 megapixel τοτε τραβαει φωτογραφιες μόνο στο μπάνιο και τις ανεβάζει στο facebook. Και θελει να πουλάει μούρη οτι εχει τα πιο πολλα pixel.

  • Σε 1080p και σε full screen μπορει ο καθενας να καταλαβει πιο ειναι καλυτερο και με διαφορα μαλιστα!!Δεν θα πω την γνωμη μου,απλα παιξτε το βιντεακι σε full screen και 1080p..

  • Ziarkas, είσαι τόσο anti-samsung που όταν μιλάς χωρίς επιχειρήματα, ο κόσμος είναι προκατειλημμένος εναντίον σου.

    Εγώ θα πάρω το S4,99%. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι η κάμερα του HTC One είναι καλύτερα. Από αυτό το βίντεο όμως, δεν βγάζεις πολλά συμπεράσματα. Ίσα ίσα, σε σημεία χάνει.

    Σε άλλα που έχω δει, έχει δείξει καλύτερη "εικόνα".

  • Και δεν μιλησα ποτε διχως επιχειρηματα.
    Αν διαβασεις πιο προσεκτικα τα post μου θα το καταλαβεις.

  • καταρχας το ωιδεο του βλαχάκη είναι την ΄'ιδια στιγμ΄ξ τραβηγμένο και είναι εμφανήςη διαφορά στο οτι το ένα έκανε την νύχτα μέρα και το άλλο έμεινε εκεί... (στη νύχτα δηλαδή)

    @JIMO... Tο βίντεο που μας ΠΑΣΑΡΕΣ ως καλύτερο είναι τραβηγμένα διαφορετικές ώρες και είναι εμφανές και απο τα σύννεφα που υπάρχουν στον ουρανό και από το όλο τράβηγμα.
    ΛΥΠΑΜΑΙ που το λέω... Είσαι απίστευτα εμπαθής φίλε μου, που την είπες και στον Βλαχάκη για το video του.

  • Αν και οπως ξερετε ολοι εχω Galaxy S 3 το HTC one τραβαει απο οτι φαινεται εδω καλυτερο βιντεο απο το S 4. Πολυ περιεργο μου φαινεται ομως.

  • παιδια πλακα κανεται?πολυ καλυτερο το s4!εγω που βλεπω και τα 2 βιντεο σε 55" οθονη ειναι πολυ καλυτερο το βιντεο του s4!αν τα βλεπεται και τα δυο(htc one,s4) σε μικρο παραθυρο φαινεται καλυτερο του One σε full hd Οθονη καλυτερο το s4!

  • Παιδια δυστυχως για την ΗΤC η καμερα τα πει χαλια (φωτο και βιντεο) σε ολα τα reviews

    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913p8.php

    η διαφορα στην ποιοτητα της φωτογραφιας ειναι παρα πολυ μεγαλη και εμφανεστατη. Το ultra pixel οχι απλως δεν κανει τη διαφορα αλλα μαζι με τη μειωση του μεγεθους της φωτογραφιας ριχνει και την ποιοτητα ενω οι φωτογραφιες στο htc one ειναι και ιδιατερα σκοτεινες (κατι που ερχεται σε αντιθεση με τη φιλοσοφια του ultra pixel)
    δειτε και δω
    https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5371&idPhone2=5313&idPhone3=5204

  • το μεγαλυτερο σοκ ομως ερχεται από τις φωτο του sony z (δειτε παραπανω link μου). Η ποιοτητα τους απογοητευτικότατη!! (κατι που δεν περιμεναμε απο τη sony)

  • Τασο εχω την εντυπωση πως αυτα τα τεστ ειναι πριν παρει το update στη καμερα το Htc.
    Ισως και να κανω λαθος.Παντως δεν νομιζω πως υποστηριζει κανεις εδω μεσα πως το Htc μπορει να κοντραρει την καμερα του Samsung.Μονο σε χαμηλο φωτισμο και σε βιντεο.

  • Εγω θα πω αυτα που βλεπω. Το Οne ειναι σκοτεινο κ πολυ μωβ, εχει ομως πολυ καλη ευκρινια και αναλυση.! Το S4 ειναι πιο φωτεινο αλλα εχει χαλια αναλυση λες και ειναι 5mp η καμερα. Του S3 πολυ καλυτερη......

  • ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ FULL SCREEN ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕ.!! ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...

  • Νιο και εμενα αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η αποψη μου,ναι μεν σκοτεινο και μωβε αλλα οπως πολυ καλα ειπες πολυ καλη ευκρηνια και αναλυση.

  • Αν και κάτοχος galaxy s2, είναι νόμιζω προφανές ότι το htc βγάζει καλύτερο βίντεο από το s4. Δεν ξέρω με τι ρυθμίσεις, σε τι συνθήκες, αυτά που βλέπω είναι πιο ζεστά χρώματα στο htc και μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν είμασταν εκεί βέβαια για να μπορούμε να πούμε ποιό απ'τα δύο απέδωσε καλύτερα την πραγματική εικόνα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.