Nokia 5 και Nokia 6: Αναβαθμίζονται σε Android 8.1 Oreo

Nokia 5 και Nokia 6, Nokia 5 και Nokia 6: Αναβαθμίζονται σε Android 8.1 Oreo

Τα Nokia 5 και Nokia 6 αφού αναβαθμίστηκαν σε Android 8.0 Oreo πριν από μερικούς μήνες είναι έτοιμα κι αυτά να λάβουν, ύστερα από το Nokia 8, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 8.1 Oreo, από την HMD Global. Οι κάτοχοι των συσκευών θα λάβουν την αναβάθμιση μέσω Wi-Fi.

Το νέο update για το Nokia 5 θα ξεκινήσει να λανσάρεται στις αγορές της Ινδίας, της Τυνησίας και της Ινδονησίας, ενώ όσον αφορά στο Nokia 6 το roll out θα ξεκινήσει από την Ινδία. Αναμένεται σταδιακά τα Nokia 5 και Nokia 6 να λάβουν την αναβάθμιση Android 8.0 Oreo σε περισσότερες αγορές.

Για το Nokia 5 το μέγεθος είναι 866.7MB, ενώ για το Nokia 6 933.8MB. Η αναβάθμιση φέρνει αλλαγές στο μενού, ενώ περιλαμβάνει και το security patch του Μαρτίου 2018.

Ύστερα και από αυτή την είδηση το Nokia 2 είναι το μόνο Android smartphone της εταιρείας που εκκρεμεί η αναβάθμισή του σε Android 8.1 Oreo. Αλλά και αυτό δε θα αργήσει μάλλον να γίνει εφόσον βλέπουμε ότι η φινλανδική εταιρεία τηρεί τις υποσχέσεις της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonne

το 8 ήρθε στην ελλαδα πριν ενα μηνα το 8,1 θα κανει αλλο ενα 6μηνο!!!!!!!!!!

zan

MOTOROLA(lenovo) ΑΜΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ,ΤΟ G4 ΑΚΟΜΑ ΜΕ 7 ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 7.1.1 Κ ΑΛΛΑ ΤΟ G4 PLAY 7.1.2 ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΟΤΟ

Gim

Στο Nokia 6 που εχω η αναβαθμιση 8.1 εγινε πριν δυο εβδομαδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.