Nokia Drive beta, Δωρεάν και διαθέσιμο για όλα τα Windows Phone 8 smartphones

Η εφαρμογή Nokia Drive είναι κατά πολλούς ένα από τα καλύτερα λογισμικά φωνητικής πλοήγησης και μέχρι σήμερα την απολάμβαναν κάτοχοι Symbian smartphones και Nokia με Windows Phone. Σήμερα η Nokia πραγματοποιεί τον διακαή πόθο όλων των κατόχων Windows Phone 8 κινητών και προσφέρει την εφαρμογή στην beta της έκδοση, δωρεάν μέσα από το Windows Phone Store.

Η εφαρμογή Nokia Drive beta αυτή τη στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από κατόχους smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 που κατοικούν σε Αμερική, Αγγλία και Καναδά, όμως είναι μια πολύ καλή αρχή και σχεδόν σίγουρο ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να την δουλέψουμε και στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά το αν η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει και στα προηγούμενα μοντέλα με Windows Phone 7, αυτό είναι κάτι που δεν έκανε γνωστό η Nokia, ούτε μπορούμε να απαντήσουμε και εμείς.

Η εφαρμογή Nokia Drive beta βρίσκεται στο Windows Phone Store εδώ. Μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε αλλά όπως διαβάζω από τα σχόλια, δεν θα λειτουργήσει σε κινητά με ελληνικές κάρτες SIM. Δοκιμάστε το και πείτε μας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2013 8:51

Σχόλια

  • Το δοκίμασα σε Htc 8s έπρεπε να αλλαξω την τοποθεσία από Ελλάδα σε ΗΠΑ, αλλά ενώ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά όταν πατάς να ανοίξεις την εφαρμογή σου βγαζει λάθος σχετικά με τη sim όπως γράφει και ο Κώστας.

  • Όντως από τους καλύτερους πλοηγούς που υπάρχουν για την χώρα μας! Τυχαιρακηδες των Windows Phone...!

    Αλλά, αχ βρε Nokia! Τα ξεπουλάς όλα στην Microsoft για να αποκτήσουν φήμη και δύναμη τα Windows Phone και η Microsoft δεν σου προσφέρει τίποτα που να σου δείχνει ότι θα σε φέρει πίσω στην κορυφή... Κρίμα!

  • μα καλα, nokia drive εχουμε ολοι μας στα κινητα με windows 7,5 θα εχει εξτρα παραπανω καποια πραγματα αυτο?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.