Ο CEO του Viber καλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν το WhatsApp

, Ο CEO του Viber καλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν το WhatsApp

Ο CEO του Viber εκφράζει την αγανάκτησή της για την πρόσφατη ανανέωση των όρων της πολιτικής προσωπικών δεδομένων του WhatsApp. Ενώ στο παρελθόν οι χρήστες του WhatsApp μπορούσαν να επιλέξουν να μην κοινοποιείται ο αριθμός τους στο Facebook, πλέον αυτό θα είναι υποχρεωτικό. Οι χρήστες θα πρέπει να συμφωνήσουν με τους καινούργιους όρους μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, αλλιώς δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους.

«Η πρόσφατη, εξοργιστική ανανέωση στους όρους της πολιτικής ιδιωτικού απόρρητου του WhatsApp μετατρέπει τη λέξη “ιδιωτικότητα” σε ανέκδοτο. Η ανανέωση όχι μόνο δείχνει ότι η προστασία των δεδομένων δεν έχει καμία σημασία για το WhatsApp, αλλά μοιάζει και με νέο ρεκόρ στην ασέβεια προς τους χρήστες, ρεκόρ που σίγουρα θα ξανασπάσει στο μέλλον. Σήμερα είμαι πιο περήφανος από ποτέ με την πολιτική προστασίας δεδομένων που έχουμε στο Viber και καλώ όλους όσοι βλέπουν τους εαυτούς τους σαν κάτι παραπάνω από data προς πώληση σε όποιον πληρώνει περισσότερο να μεταφέρουν τα μηνύματα και τις κλήσεις τους στο Viber», σχολίασε ο Djamel Agaoua, CEO της Rakuten Viber.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Παιδιά για ευρωπαϊκή ένωση δεν παίζει αυτό. Το αναφέρουν ελάχιστοι για να ωθήσουν τον κόσμο σε άλλες πλατφόρμες. Όλη αυτή η βαβούρα δεν μας πιάνει λόγω GDPR.

Panoramix

Τότε γιατί το WhatsApp μου έχει εμφανίσει δις το μήνυμα να αποδεχτώ το νέο ToS μέχρι τις 8 Φλεβάρη?

Θοδωρής Χ.

Δεν ξέρω τι γίνεται στο WhatsApp, καθώς δεν είμαι χρήστης του, αλλά η ποιότητα βιντεοκλήσης, στο Viber, είναι επιεικώς απαράδεκτη, με συνεχή κολλήματα και διακοπές, ακόμα και με ταχύτητα άνω των 98mbps.

Kosmas

Δε διαφέρει το whatsapp. Για video προτιμώ Google Duo, για κλήσεις viber και για chat whatsapp. Το θέμα είναι απλά που είναι οι περισσότεροι χρήστες και προφανώς υπάρχει μεγάλη συμφόρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Viber

Το ψηφιακό πορτοφόλι του Viber έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες του Viber να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν χρήματα -αρχικά Ευρώ.

Internet featured Viber

To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

Οι παραβιάσεις δεδομένων από πλευράς Facebook και η αποτυχία του να αντιμετωπίσει τη βίαιη ρητορική οδήγησαν το Viber να διακόψει τη διαφημιστική δαπάνη.

Software Viber

Το Viber απέκτησε dark mode, δείτε πώς να το ενεργοποιήσετε

Σταδιακά οι εφαρμογές αποκτούν το πολυπόθητο dark mode. Το Viber ακολουθεί τις τάσεις, και πλέον διαθέτει το δικό του dark mode. Μάθε πως να το ενεργοποιήσεις.

Software Viber

Viber: Νέα χαρακτηριστικά και UI έρχονται με την έκδοση 10

Το Viber μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νεας έκδοσης της εφαρμογής του, η οποία φέρνει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και ένα καινούργιο UI. Επίσης υποστηρίζει πως η καινούρια έκδοση θα αποφέρει δύο φορές καλύτερες επιδόσεις στις συσκευές των χρηστών σε σχέση με την προηγούμενη.