Software

Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#26]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Enlight Pixaloop που είναι μία εφαρμογή φωτογραφίας που κρύβει στο μανίκι της μερικά μικρά κόλπα. Έπειτα, το Scrypted Home Automation είναι μία νέα εφαρμογή που ενοποιεί τους κόμβους Google Home, Apple HomeKit και Amazon Alexa σε έναν ενιαίο χώρο για καλύτερη οικιακή αυτοματοποίηση.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Layton: Το Diabolical Box είναι ένα port του παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 2007 στο Nintendo DS. Από την άλλη το Human: Fall Flat είναι ένα νέο αρκετά διασκεδαστικό puzzle-platformer με καλή αίσθηση του χιούμορ.. Τέλος, το Harry Potter: Wizards Unite είναι το νέο AR παιχνίδι της Niantic.

Enlight Pixaloop

Το Enlight Pixaloop είναι μία εφαρμογή φωτογραφίας που κρύβει στο μανίκι της μερικά μικρά κόλπα. Επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει διάφορα εφέ και κινούμενα σχέδια με μερικά tap. Λειτουργεί πραγματικά καλά σε μερικές περιπτώσεις, όπως καταρράκτες ή όταν υπάρχει ένα καλό μοτίβο.

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 16:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.