Software

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Σύμφωνα με τον γνωστό και αξιόπιστο tipster Ice Universe, το One UI 6.1.1 θα συνοδεύεται από μία «βασική λειτουργική καινοτομία», το «video AI». Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς είναι και τι θα κάνει δε δόθηκαν.

Ίσως αφορά τη δημιουργία βίντεο που θα βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, βάσει prompts ή κάποιο είδος βελτίωσης της λήψης βίντεο στη συσκευή μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό είναι απλώς εικασία, να το έχετε υπόψη σας.

Το One UI 6.1.1 θα μπορούσε να παρουσιαστεί μαζί με τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 στην επόμενη εκδήλωση Unpacked τον Ιούλιο, όπως έκανε το ντεμπούτο του One UI 6.1 στην οικογένεια Galaxy S24 στην προηγούμενη εκδήλωση Unpacked.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να αναπτύχθηκε από κοινού από τη Samsung με την Google, καθώς οι δύο κολοσσοί εργάζονται μαζί για την ανάπτυξη νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης για τα αντίστοιχα smartphone τους με Android, όπως φαίνεται από αναρτήσεις στο X που μοιράζονται τόσο ο επίσημος λογαριασμός Samsung Mobile, όσο και ο Rick Osterloh, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Google για Πλατφόρμες και Συσκευές. ο οποίος συναντήθηκε με τον TM Roh, Πρόεδρο της Samsung Electronics.

Ο Osterloh λέει ότι η συνεργασία μεταξύ της Samsung και της Google “ποτέ δεν ήταν ισχυρότερη” και είναι “ενθουσιασμένος” για τη συνεργασία τους στην τεχνητή νοημοσύνη και για “πολλές ευκαιρίες μπροστά και για τις δύο εταιρείες”.

Η Samsung είπε ότι οι δύο εταιρείες εργάζονται “προς ένα κοινό όραμα για την παροχή του καλύτερου οικοσυστήματος Android προϊόντων και υπηρεσιών” και είπε “συναρπαστικά πράγματα” που έρχονται για “το μέλλον των εμπειριών Android και Galaxy με τεχνητή νοημοσύνη”.

Επεξεργάστηκε την 26 Απριλίου 2024 0:19

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.