Opera: Νέα έκδοση με native ad-blocker σε desktop και mobile

Ανακοινώθηκε η νέα έκδοση 37 του Opera browser για mobile και desktop, η οποία περιλαμβάνει native ad-blocker. Μέσα από τις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις, χωρίς να χρειάζεται το download κάποιου extension.

H Opera επισημαίνει ότι από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείται κάποιο extension, ο browser χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη συγκριτικά με άλλους. Επιπλέον, ο Opera μπλοκάρει διαφημίσεις χρησιμοποιώντας native κώδικα, η διαδικασία γίνεται πιο αποτελεσματική και οι σελίδες φορτώνουν πιο γρήγορα.

Πρόσφατα, ο Opera browser έγινε ο πρώτος μεγάλος browser με ενσωματωμένο δωρεάν VPN στην έκδοση για τους developers. Όταν έρθει και το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σε όλους τους χρήστες, τότε ο browser θα έχει εξαλείψει την ανάγκη για δυο από τα πιο δημοφιλή extensions που κατεβάζουν οι περισσότεροι (και προφανώς ο Opera θα προσελκύσει περισσότερους χρήστες).

Τέλος, ο Opera έχει και ένα pop-up video feature, το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις pop out το video από κάθε σελίδα έτσι ώστε να το έχεις σε ένα μικρό παραθυράκι στην επιφάνεια ενώ περιηγείσαι σε άλλα tabs. Το video συνεχίζει να παίζει όσο παραμένει ανοιχτό το tab από το οποίο προέρχεται.

opera browser ad-blocking, Opera: Νέα έκδοση με native ad-blocker σε desktop και mobile

opera browser ad-blocking, Opera: Νέα έκδοση με native ad-blocker σε desktop και mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolos

Καλοοοο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Opera Browser TikTok

To Opera προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο TikTok

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera προσθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία TikTok στην πλαϊνή γραμμή της αρχικής σελίδας για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Internet Instagram Opera

Η νέα έκδοση του browser Opera έχει το Instagram ενσωματωμένο

Ο Opera 68 έχει πλέον το Instagram ενσωματωμένο στη sidebar για να έχεις άμεση πρόσβαση στο Instagram και να ανταλλάσεις μηνύματα με τους followers σου.

Software E3 2019 Opera

Opera GX: Gaming browser απελευθερώνει πόρους συστήματος όταν ανοίξουμε παιχνίδι [E3 2019]

Οι περισσότεροι gamers κλείνουν τον browser λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν, για αυτό η Opera δημιούργησε τον πρώτο gaming browser του κόσμου.

Software Opera Opera Browser

Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Ο Opera αναγεννιέται και αποκτά περισσότερη ευελιξία, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση, και γενικότερα προετοιμάζεται για το μέλλον του διαδικτύου που ακούει στο όνομα Web 3.