Πέμπτη
07/02/2019

Opera browser: Νέα υπηρεσία VPN για την beta έκδοση

Πολλοί χρήστες σήμερα επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν VPN για την περιήγησή τους στο διαδίκτυο, καθώς οι πάροχοι έχουν δείξει πως δεν είναι πλέον αξιόπιστοι. Η Opera συνήθιζε να προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία VPN για τις android συσκευές η οποία διακόπηκε πέρυσι. Τώρα, όμως, η εταιρία ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία VPN, η οποία θα είναι ενσωματωμένη στο browser της Opera.

Μία υπηρεσία VPN βοηθάει το χρήστη να “φιλτράρει” όλα τα δεδομένα της συσκευής που χρησιμοποιεί για να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω μίας ασφαλούς σύνδεσης. Επιπλέον, κρύβει τις πληροφορίες του χρήστη από τον πάροχό του και οποιονδήποτε προσπαθεί να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του στο διαδίκτυο. Παρόλο που πολλές δωρεάν υπηρεσίες VPN διατηρούν τη δραστηριότητα των χρηστών τους για να τις χρησιμοποιήσουν αργότερα για διαφημιστικούς σκοπούς, η Opera τονίζει πως δεν κρατάει καταγεγραμμένα στοιχεία χρηστών.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει την beta έκδοση του browser και να δοκιμάσει την υπηρεσία αυτή. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον VPN server που επιθυμεί ή να αφήσει την εφαρμογή να επιλέξει τον κατάλληλο server γι’ αυτόν.

Τέλος, η Opera ανακοίνωσε πως η νέα υπηρεσία VPN θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη σταδιακά στην beta έκδοση της εφαρμογής, οπότε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η George λέει:

    Στο PC χρησιμοποιώ Opera για το VPN δεν είναι πάντα γρήγορο αλλά είναι δωρεάν και απεριόριστο οπότε δεν ζητάω πολλά !! Καλό που θα βάλει και στο κινητό ξανά VPN
    Είναι πολύ καλός browser και ελαφρύς

  2. Ο/Η Nick λέει:

    >?????????????

    παιζω με VPN με OPERA πάνω απο 4 μήνες….. πως είναι νέο αυτό;;

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.