PC Health Check app: Μπορεί να τρέξει το PC σου Windows 11;

, PC Health Check app: Μπορεί να τρέξει το PC σου Windows 11;

H Microsoft κάνει και πάλι διαθέσιμο το PC Health Check app, για να μπορέσεις να εξετάσεις εάν το PC σου μπορεί να πάρει Windows 11. Πρόκειται για ένα απλό πρόγραμμα που κατεβάζεις, τρέχεις και σου δίνει τα αποτελέσματα για το PC σου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα Windows 11 δεν θα μπορέσουν να εγκατασταθούν σε όλους τους υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10, καθώς ισχύουν όροι και προϋποθέσεις από την πλευρά της Microsoft. O υπολογιστής σου θα πρέπει να έχει CPU στα 64 Bit, να έχει τουλάχιστον δύο πυρήνες και να τρέχει σε συχνότητα τουλάχιστον 1 GHz. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 64 GB και η μνήμη RAM τουλάχιστον 4 GB.

, PC Health Check app: Μπορεί να τρέξει το PC σου Windows 11;

Προφανώς και πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το στοιχείο TPM 2.0 από το BIOS, δεδομένου ότι το υποστηρίζει ο υπολογιστής. Εάν δεν το υποστηρίζει… ατύχησες. Το PC Health Check app μπορείς να το κατεβάσεις κάνοντας απλώς κλικ εδώ και να το τρέξεις στo PC σου. Εάν είσαι στη διαδικασία να αγοράσεις νέο PC, καλό είναι να περιμένεις λίγο, καθώς από τον Οκτώβριο και έπειτα τα περισσότερα μηχανήματα θα έρχονται με προεγκατεστημένα Windows 11.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2021

Απλά… ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !!!!!

george

ξεκινησε η αναβαθμιση σε windows 11

Last edited 2 years πριν by george
george

τα εχω εγκαταστησει τα windows 11

george

δεν ετρεξα το Pc health . μου ηρθε ενημερωση και εγκαταστησα τα windows 11

george

ναι τρεχει pc health

NikosAr

Να έχεις τα Win 10 και να μη μπορείς να τρέξεις Win 11 ? ΟΧΙ δεν το κάνουν για τα χρήματα ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ. Όλα για την ασφάλειά σου βρε. Αν έχεις στο PC σου το ltm, pcu, Ai, FBI,CIA, ε τότε εντάξει ! Αν όμως αγόρσες κι εσύ από τις γνωστές αλυσίδες που σου έλεγαν 2 χρόνια πριν “πάρε αυτό είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ, έχει i1000, wifi 7000, τότε τηνω πάτησες… άλλαξε γνώμη μικρομαλακή.

Δημητρης

Οι μισοί απο εσάς (και λίγο λέω) θα είστε οι ιδιοι που θα κραζετε τα windows 11 για τα προβλήματα που ενδεχομενως να εχουν. Η γκρινια του Έλληνα δε σταματα πουθενα!!!Και πάλι μπορείτε να βάλετε τα 11ρια και ας μην είναι συμβατα με τις απαιτησεις της ms. Οταν παιρνετε κινητο με android και σου λεει δυο major update ειναι καλα?
Τα 10ρια τι κακό εχουν?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.