Pornhub: Σύστημα AI για ακριβέστερα αποτελέσματα αναζήτησης

Pornhub AI, Pornhub: Σύστημα AI για ακριβέστερα αποτελέσματα αναζήτησης

Ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) λανσάρει το Pornhub, το οποίο θα επιφέρει πιο ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης ή τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος των δημιουργών του.

Το Pornhub εκπαίδευσε το σύστημα του και πλέον μπορεί να αναγνωρίζει πάνω από 10.000 πορνοστάρ, χρησιμοποιώντας αναγνώριση προσώπου και footage από τις ταινίες.

Έτσι, πλέον δεν θα χρειάζεται να κάνουν τη διαδικασία άνθρωποι. Σύμφωνα με το Pornhub, το AI του τροφοδοτήθηκε από χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες των πορνοστάρ προκειμένου να τους αναγνωρίζει.

Για να περιορίσει το σφάλμα, το Pornhub ζητά από τους χρήστες του να επαληθεύσουν αν τα tags και οι χαρακτηρισμοί που έδωσε το σύστημα είναι όντως σωστοί. Για να γίνει αυτό, ζητείται από τους χρήστες είτε να ψηφίσουν θετικά, ή αρνητικά τις συνοδευτικές περιγραφές.

Ο Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub δήλωσε ότι πλέον οι χρήστες μπορούν να ψάξουν για μια συγκεκριμένη πορνοστάρ και να λάβουν πιο ακριβή αποτελέσματα. Με δεδομένο ότι καθημερινώς προστίθεται πάνω από 10.000 βίντεο στο Pornhub, το μοντέλο ΑΙ, θεωρεί ο Corey Price ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Εκτός όμως από πορνοστάρ, το σύστημα θα μπορεί να ξεχωρίζει και διαφορετικές κατηγορίες.

Για παράδειγμα, θα μπορεί να ταξινομεί βίντεο που περιέχουν ξανθούς πρωταγωνιστές στην κατηγορία «Blonde».

Η εταιρεία σκοπεύει να τρέξει ολόκληρο τον κατάλογο των 5 εκατομμυρίων βίντεο της στο ΑΙ του χρόνου και ευελπιστεί να καταφέρει να κάνει ευκολότερο οι χρήστες να βρουν αυτό που πραγματικά ψάχνουν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Έλα πείτε την αλήθεια πόσα σας έδωσε το pornhub!!?? Δεν εξειγεται αυτό κάθε τρεις και λίγο βλέπω άρθρο που σχετίζεται με το pornhub, λάστιχο το έχετε κάνει!! Και όχι τπ άλλο αλλά υπάρχουν και άλλα τόσα σαιτ ίδιου περιεχόμενου γιατί τόσο ενδιαφέρον γιαυτό!!!

Σταύρος Χρι

Χαχαχα… Μα έλα ντε…

Παπαροκας tiamat

lol bezilys οντως λάστιχο έγινε η φαση εδω….

Konstantinos

Χλωμό το αποτέλεσμα
A machine learning algorithm watches and tries to narrate porn. It’s never seen porn.

https://vimeo.com/206611496

ChrisGR

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλαβει αλλά διαβαζουν και παιδιά τα αρθρα σας. Διαβάζει και ο ανιψιός μου, 11 χρονών, οπότε σκεφτήτε να έβλεπε το αρθρο και μετά αφού δεν θα ξέρει να γράψει στην αναζήτηση pornhub και… θέλω να πιστεύω πως καταλαβαίνετε την συνέχεια.

Ιωάννης

Θα συμφωνήσω με τους πρωαναφερθεντες… υπάρχει και ένα όριο στο πώς συνδέουμε τις ειδήσεις που αφορούν την τεχνολογία (πχ ΑΙ) με ένα site τεχνολογιας…διαβάζουν και όντως μικρότερης ηλικίας τα sure αυτά… Και για να προλάβω την σκέψη σας, ναι δε θα το μάθω τώρα εγώ στο 10 χρόνο ότι υπάρχει το site (pornhub) γιατί όντως το ξέρει επειδή υπάρχει μια ελευθερία να τους τα πλασαρουμε πχ καλή ώρα , χωρίς να σκεφτόμαστε τελικά αν όντως είναι σωστό ή όχι για το πότε πρέπει…πολλά dslike στο site σας από εμένα μετά από τέτοιες ειδήσεις που βάλατε τελευταία…
ΥΓ: ένας καθημερινός επισκέπτης του site σας και πιστέψτε με καθόλου οπισθοδρομικός και πουριτανός.

Mary

Πωπω παιδιά έχετε τρομερά ταμπού, ηρεμήστε λιγάκι… δεν γράφει και τίποτα τόσο σοκιν το άρθρο.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, περισσότερο ενδιαφέρον από τα σχόλια κάποιον φίλων εδώ στο Techblog αποκλείεται να βρείτε σε «αλλά» site :p

Σταύρος Χρι

Εντάξει ρε παιδια… Και εμενα μου φάνηκε περίεργο αλλα εσείς το πήρατε πολυ πατριωτικά!!! Δεν εχει και τπτ χυδαίο το άρθρο… Ε μα… Προσωπικά δεν με χάλασε…. Τα υπόλοιπα ειναι να έχουμε να λεμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.

Software AI featured Google

Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες χωρίς συνδρομή

Η Google ανακοίνωσε ότι τα εργαλεία που υποστηρίζονται από AI στο Google Photos θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί την εφαρμογή.