Samsung Evo 840: H ενημέρωση άργησε μια μέρα…

Κάθε άλλο παρά μία μέρα μόνο δεν άργησε η ενημέρωση του Magician. Η Samsung είναι η κορυφαία σε πωλήσεις στους SSD αν και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τη σειρά 840. Αυτή τη στιγμή κινείται δυναμικά στην αγορά προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα hardware αλλά και software.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το Techblog.gr, η Samsung ανακοίνωσε πως ως το Μάρτιο η ενημέρωση του Magician θα ήταν έτοιμη και θα έλυνε το νέο πρόβλημα με τους SSD της σειράς 840. Δυστυχώς, αυτή η ενημέρωση άργησε παραπάνω από έναν μήνα.

H έκδοση 4.6 θα είναι μακράν καλύτερη και υπέρ-βελτιωμένη σε σχέση με τις 4.4 και 4.5. Σκοπός αυτής της έκδοσης είναι η καλύτερη εμπειρία και η πιο σωστή ανάλυση του συστήματός σας. Επομένως η διαχείριση της απόδοσης του SSD θα είναι πιο ορθή και θα μπορεί να μετρηθεί ακόμα καλύτερα από το ενσωματωμένο benchmark.

Μαζί με αυτήν την έκδοση, δίνεται και το πολυπόθητο firmware που πιστεύεται ότι διορθώνει το πρόβλημα που αναφέραμε παραπάνω με τους Evo 840.

Σαν υπεύθυνος των γραμμών που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, δε σας συνιστώ να προχωρήσετε σε ενημέρωση το firmware προτού βεβαιωθείτε από ξένες πηγές ή από ενημέρωση μας στα σχόλια παρακάτω ότι δεν υπάρχουν νέες ευπάθειες ή άλλα προβλήματα.

Download: Samsung Magician 4.6

samsung evo 840 update, Samsung Evo 840: H ενημέρωση άργησε μια μέρα…

samsung evo 840 update, Samsung Evo 840: H ενημέρωση άργησε μια μέρα…

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
odysseas

Πολλα συγχαρητηρια για το άρθρο.Αν και δεν εχω το παραμικρο πρόβλημα με τον συγκεκριμενης σειρας δισκο θεωρώ τέτοιου είδους ενημέρωση πολύ χρήσιμη.(Αν είχα την ίδια ενημέρωση για το nexus 7 2012 tablet μου, δεν προχωρουσα σε αναβάθμιση του σε Lollipop)

nick2010

Ευχαριστούμε θερμά Κώστα και συνεργάτες του blog. Το περιμέναμε !!!

Δυστυχώς το λινκ είναι down λόγω υπερβολικής κίνησης. Πάντως, όποιος θέλει, μπορεί να το κατεβάσει από τους servers του guru3D

https://www.guru3d.com/files-details/download-samsung-magician-4-5.html

mimis13

Γενικά έχει flood το site της samsung και έχει βάλει όριο κάποιον αριθμό λήψεων τη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.