Samsung Galaxy Labs: Σουίτα εφαρμογών που βελτιώνει την απόδοση της συσκευή σου

Samsung Galaxy Labs, Samsung Galaxy Labs: Σουίτα εφαρμογών που βελτιώνει την απόδοση της συσκευή σου

Η Samsung έχει αφήσει πίσω της τις άσχημες μέρες του TouchWiz και προσφέρει πλέον το ελαφρύ, ασφαλές και γρήγορο One UI. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει εδώ και πολύ καιρό μία σειρά ειδικών χαρακτηριστικών μέσω ρυθμίσεων του συστήματος ή εφαρμογών. Τώρα, αποφάσισε να ενώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε μία σειρά apps που ονομάζεται Samsung Galaxy Labs.

Η νέα σουίτα της Samsung αποτελείται από τέσσερις εφαρμογές οι οποίες προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Τα τέσσερα apps είναι τα File Guardian, Battery Tracker, Battery Guardian και App Booster.

File Guardian

Το πιο χρήσιμο από τα τέσσερα εργαλεία της Samsung Galaxy Labs είναι η εφαρμογή File Guardian. Στην ουσία, αυτό το app επιτρέπει στον χρήστη να επαναφέρει μόνιμα διαγραμμένα αρχεία, τόσο από τον εσωτερικό όσο και από τον πρόσθετο χώρο αποθήκευσης.

Samsung Galaxy Labs, Samsung Galaxy Labs: Σουίτα εφαρμογών που βελτιώνει την απόδοση της συσκευή σου

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό, κυρίως γιατί η ανάκτηση αρχείων μέσω υπολογιστή είναι αδύνατη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα Windows και τα Mac δεν αναγνωρίζουν τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης ως τυπική μονάδα δίσκου USB.

Battery Tracker

Η εφαρμογή Battery Tracker επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί τη χρήση της μπαταρίας και προσφέρει πολύ πιο λεπτομερείς αναφορές από αυτές που παρέχει η ενσωματωμένη εφαρμογή του Android.

Samsung Galaxy Labs, Samsung Galaxy Labs: Σουίτα εφαρμογών που βελτιώνει την απόδοση της συσκευή σου

Με αυτό το app της Samsung Galaxy Labs, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί τη χρήση της μπαταρίας από την τελευταία πλήρη φόρτιση και να ελέγχει τη χρήση της για τις τελευταίες επτά ημέρες.

Αν και αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους χρήστες Android 10 και One UI 2, το Battery Tracker παρέχει πρόσβαση σε αυτές σε όλους τους κατόχους Samsung smartphones που τρέχουν Android 9 Pie.

Battery Guardian και App Booster

Αυτές οι δύο εφαρμογές της Samsung Galaxy Labs έχουν περιορισμένες δυνατότητες. Το Battery Guardian ελέγχει αν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει τις βελτιστοποιήσεις εφαρμογών, οι οποίες φροντίζουν να κλείνουν εφαρμογές φόντου για να αποτρέψουν την άσκοπη κατανάλωση της μπαταρίας.

Από την άλλη, το App Booster εφαρμόζει διάφορες τροποποιήσεις φροντίζοντας να βελτιώνει την απόδοση των εφαρμογών, και του συστήματος.

Samsung Galaxy Labs, Samsung Galaxy Labs: Σουίτα εφαρμογών που βελτιώνει την απόδοση της συσκευή σου

Τόσο η Samsung Galaxy Labs, που είναι η κύρια εφαρμογή διαχείρισης, όσο και τα επιμέρους apps είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από το Galaxy Store. Προς το παρόν, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει περιορίσει τη διαθεσιμότητα σε συγκεκριμένες χώρες, αλλά σύντομα θα μπορούν να κατεβάσουν τις εφαρμογές όλοι οι κάτοχοι Samsung smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.