Samsung Health: Ίσως αποκτήσει δύο χρήσιμες λειτουργίες σε μελλοντική ενημέρωση

Samsung Health, Samsung Health: Ίσως αποκτήσει δύο χρήσιμες λειτουργίες σε μελλοντική ενημέρωση

Το Samsung Health ενδέχεται να πάρει σύντομα κάποιες σημαντικές βελτιώσεις καθώς ο κώδικας που ανακαλύφθηκε από τους ανθρώπους στο Android Authority υποδηλώνει ότι η εφαρμογή θα αποκτήσει σάρωση φαρμάκων και αλληλεπίδραση φαρμάκων-αλλεργίας σε μελλοντική ενημέρωση.

Το Samsung Health είναι η πλατφόρμα της Samsung για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης, η οποία ενισχύει τις λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας των Galaxy Watch και του επερχόμενου Galaxy Ring. Οι νέες δυνατότητες ανακαλύφθηκαν κρυμμένες στον κώδικα της εφαρμογής, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν είναι ακόμη επίσημα διαθέσιμες.

Η πρώτη θα σας επιτρέψει να σαρώσετε το φάρμακό σας και να προσθέσετε τις πληροφορίες του αυτόματα. Πιθανώς, δεδομένα όπως το όνομα του φαρμάκου, η δόση mg (ισχύς) και εάν πρόκειται για δισκίο ή κάψουλα θα μπορούν να προστεθούν αυτόματα.

Το 2023, η Samsung ανακοίνωσε την παρακολούθηση φαρμάκων για τo Health. Βασικά, σας βοηθά να παρακολουθείτε τα φάρμακά σας και παρέχει συμβουλές σχετικά με αυτά, καθώς και γενικές περιγραφές και πιθανές παρενέργειες από το φάρμακο που προστέθηκε.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά είναι οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων-αλλεργίας. Θα μπορείτε να επιλέξετε από ορισμένες κοινές αλλεργίες ή να προσθέσετε τη δική σας και η Samsung Health μπορεί να σας ενημερώνει εάν ένα φάρμακο μπορεί να σας προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Samsung Health, Samsung Health: Ίσως αποκτήσει δύο χρήσιμες λειτουργίες σε μελλοντική ενημέρωση

Ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει αυτή η προειδοποίηση είναι παρόμοιος με τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μεταξύ τους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Samsung

Galaxy Watch7 Ultra: Η Samsung ανακοινώνει το 3nm Exynos W1000 που θα το τροφοδοτεί

H Samsung ανακοίνωσε το chipset Exynos W1000, το οποίο πρόκειται να τροφοδοτήσει τα επερχόμενα Galaxy Watch7 και Watch7 Ultra.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6: Το κινέζικο δίδυμό του πιστοποιήθηκε με ενσύρματη φόρτιση 25W

Η Samsung λανσάρει το Galaxy Z Fold6 στις 10 Ιουλίου και oι πληροφορίες φόρτισης και μπαταρίας παραμένουν άγνωστες.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι διαθέσιμο

Η Samsung εξακολουθεί να ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2024.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra: Αυτές είναι οι τιμές στην Ευρώπη

Η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει τη σειρά Galaxy Watch7 μαζί με το νέο Galaxy Watch Ultra στην επόμενη εκδήλωσή της Unpacked.