Samsung September 2021 Update: Ποια Galaxy θα το πάρουν;

, Samsung September 2021 Update: Ποια Galaxy θα το πάρουν;

Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση του September 2021 Update από τις ΗΠΑ και σταδιακά μπορούν να το πάρουν και άλλες συσκευές. Υπάρχει η εκτίμηση ότι το συγκεκριμένο πακέτο θα διορθώσει κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει με την επικοινωνία με το Android Auto.

Μαζί με το September 2021 Update, τα Samsung Galaxy S20 FE και το Galaxy Z Fold θα πάρουν το update σε One UI 3.1.1. H λίστα με τις συσκευές που θα πάρουν το update του Σεπτεμβρίου από τη Samsung είναι η ακόλουθη: Galaxy S10 / S10+ / S10e, Galaxy S10 Lite, Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra, Galaxy S20 FE, Galaxy S20 FE 5G, Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra, Galaxy Fold / Fold 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra, Galaxy A8 (2018), Galaxy A52, Galaxy A72.

Μέσα στο September 2021 Update της Samsung συμπεριλαμβάνονται και κάποια χαρακτηριστικά ασφαλείας, μαζί με κάποιες βασικές διορθώσεις σε bugs που έχουν προκύψει.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.