Snapchat, Νέα φωτογραφική εφαρμογή για smartphones

Μία νέα φωτογραφική εφαρμογή για smartphones, με το όνομα Snapchat, αρχίζει τον τελευταίο καιρό να τραβάει αρκετή προσοχή. Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOS και Android και μας επιτρέπει αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό μας στο Facebook για είσοδο, μας προσφέρει την δυνατότητα να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας με τους φίλους μας για όσο χρονικό διάστημα θέλουμε εμείς.

Για παράδειγμα μπορούμε να μοιραστούμε μία φωτογραφία με ένα φίλο και να θέσουμε ως χρονικό όριο στο οποίο μπορεί ο φίλος μας να βλέπει την φωτογραφία αυτή τα 10 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά η φωτογραφία εξαφανίζεται. Η Snapchat μας ειδοποιεί επίσης αν ο φίλος μας αποφασίσει να κάνει screenshot.

Η φιλοσοφία της εφαρμογής είναι ότι όπως στην πραγματική ζωή όταν δείχνουμε μία τυπωμένη φωτογραφία σε κάποιον μετά την παίρνουμε πίσω, χωρίς να δίνουμε κάποιο αντίτυπο της, έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν τα πράγματα και στο διαδίκτυο.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 16:42

Σχόλια

  • Σε λιγο τα παντα θα περιστρεφονται γυρο απο το facebook σε οτι κανουμε, π.χ πας τουαλετα ανακοινωσε το βαλε ποσο χρόνο θα εισαι μεσα, επελεξε ποιοι φιλοι σου θα σε βλεπουν, θα κανεις και μπανιο? ανεβασε live τη φωτο σου!!!! ρε... δεν παμε καλαααααα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Βάιος Βήτος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.