Sony Music: “Η Apple ανακοινώνει νέα υπηρεσία μουσικής αύριο”

Ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό ως φήμη, αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε και δια στόματος του CEO της Sony Music, Doug Morris ότι η Apple θα αποκαλύψει αύριο την υπηρεσία streaming μουσικής. Η ανακοίνωση της νέας υπηρεσίας που θα επιχειρήσει να συναγωνιστεί το Spotify, θα γίνει κατά τη διάρκεια του WWDC 2015 που ξεκινά στις 8 το βράδυ.

Ο Doug Morris μιλώντας στις Κάννες κατά τη διάρκεια του Midem music industry conference, αναφέρθηκε στην υπηρεσία Apple Music, λέγοντας “it’s happening tomorrow”.

Βεβαίως δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια για το τι έχει ετοιμάσει η Apple, αλλά από προηγούμενες πληροφορίες έχει ακουστεί ότι η νέα μουσική υπηρεσία θα κοστίζει όσο και το Spotify, δηλαδή 10 δολάρια τον μήνα. Στην δωρεάν έκδοση θα προσφέρει περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Η Apple θέλει να προωθήσει την υπηρεσία streaming μουσικής «σε βάρος» του iTunes με την έννοια ότι θα προτρέπει τους χρήστες να πάνε στην νέα υπηρεσία. Για παράδειγμα όταν κάποιος θα πληρώσει 10 δολάρια για να κατεβάσει ένα album, η Apple θα του προωθεί το μήνυμα ότι είναι καλύτερο τα 10 δολάρια να τα χρησιμοποιήσει στο streaming μουσικής. Για αρχή θα δώσει 3 μήνες δωρεάν χρήσης προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Περισσότερα θα μάθουμε αύριο κατά τη διάρκεια του WWDC 2015 από το οποίο θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Sony Music: "Η Apple ανακοινώνει νέα υπηρεσία μουσικής αύριο", Sony Music: “Η Apple ανακοινώνει νέα υπηρεσία μουσικής αύριο”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Πάντως με το Spotify ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει κανείς γερές βάσεις στο τομέα του, έχει άπειρα τραγούδια, καλή ανάλυση στα τραγούδια, λειτουργία offline, φτιάχνεις δικιές σου λίστες, συνεργάζεται και με το shazam. Αξίζει πραγματικά τα 6 ευρώ που δίνω το μήνα για την συνδρομή. Η apple πρέπει να παρουσιάσει κάτι παααρα πολύ καλό για να το ανταγωνιστεί.

Agnostos13

Το βασικο ειναι να λειουργει σε ολο τον κοσμο γιατι αν ειναι να το πανε χωρα-χωρα Ελλαδα θα φτασει μεταξυ iOS15 και iOS23!

Nikos

Η apple αντιφραφη το spotify ακομα και στην τιμη!
Και να μην ξεχνάμε το πρόσφατο σκάνδαλο προσπάθειας απο την μεριά της apple για διακοπη του free music απο το spotify ασκώντας πιέσεις στις δισκογραφικες.

viel

νικο η apple πιεσε και για τιμη 8$ αλλα οι δισκογραφικες δεν εκαναν πισω και πηγε στα 10$ διοτι αυτη ειναι η βαση τιμης. γιαυτο και το spotify εχει αυτη την τιμη κανεις δεν αντεγραψε κανενα

ELENORA

Λιγα πραγματα θα καταφερει η apple και αυτο στους die hard apple fans.Οι περισσοτεροι εχουν ηδη ανακαλυψει το spotify δουλευει τελεια σε ipad/iphone/android/pc/tv κτλ αρα δεν υπαρχει λογος να αλλαξουν και να πανε σε καποια αλλη υπηρεσια.Μην ξεχναμε,αλλωστε,οτι το spotify εχει παρα πολυ γερες βασεις στην Ευρωπη,καθως ξεκινησε απο το 2008.Μεχρι και η Sony σταματησε να προσφερει το Music Unlimited μολις καταλαβε ποσο καλυτερο ειναι το spotify.Μαλλον,η Apple στοχευει σε αυτους που αγοραζουν ακομα απο itunes(και ειναι αρκετοι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.