Sony, δίνει Android 4.4 KitKat στο Xperia T2 Ultra, ακολουθούν E1 και M2

Η Sony ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη διάθεση του Android 4.4 KitKat update για την κανονική και dual-SIM έκδοση του Sony Xperia T2 Ultra και ότι θα ακολουθήσουν Sony Xperia E1 και Sony Xperia M2 μέσα στους επόμενους μήνες.

Το update φέρνει καλύτερη απόδοση, customisation tweaks στη status bar και την quick notification bar, αναβαθμίζει τα exclusive apps της Sony, αλλάζει το user interface, ενοποίηση με το PlayMemories service της Sony και συμβατότητα με φορετές συσκευές όπως το SmartBand SWR10.

Το update ξεκίνησε να δίνεται σταδιακά και θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες ανάλογα την περιοχή και τον κάθε πάροχο. Η Sony επεσήμανε ότι θα επικεντρωθεί στο να φέρει την αναβάθμιση και στα Sony Xperia E1 και Sony Xperia M2 (και M2 Dual) σύντομα.

sony xperia t2 ultra αναβάθμιση, Sony, δίνει Android 4.4 KitKat στο Xperia T2 Ultra, ακολουθούν E1 και M2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

Κωστα μηπως ξερεις τιποτα για την αναβαθμιση απο 4.3 σε 4.4 για την φωτεινότητα?
επειδη εχουμε δυο Xperia Z στην οικογενεια και στην αναβαθμιση απο 4.3 σε 4.4 ελαττωσε η πληρη φωτεινοτητα… (εννοειτε δεν τα εχουμε σε αυτοματο φωτισμό και τα εχουμε βαλει στο 100% αλλα και παλι)

nikos

Καλά σε αυτά έπρεπε να δώσει γιατί ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί η kitkat εκείνη έβγαλε αυτές τις συσκευές με jelly bean(για να καυχιέται μετά ότι έδωσε και updates,ας γελάσω!).Το θέμα είναι τι θα γίνει με τα xperia l(4.2.2) & xperia sp(4.3) ειδικά στο δεύτερο έχει υποσχεθεί και Kitkat αλλά δεν το βλέπω…

prideous

Το xperia l δεν το βλέπω να παίρνει άλλη αναβάθμιση….

gianna

Το Μ2 με την νέα αναβάθμιση που θα πάρει θα είναι πολύ δυνατό . Την αναμένουμε να δούμε και πως θα λειτουργεί αλλά και τις βελτιώσεις .

petra

Αστέρι λέμε είναι. Να δω πότε θα το δω από κοντά…

petros

Με Android 4.4 KitKat update θα είναι αστέρι κινητό το Μ2 . Πολύ καλή κίνηση από τη sony να δώσει updates σε φθηνότερα μοντέλα από τα άλλα κινητά

Menelaos

Καλή φάση, μακάρι να έβγαζε και για το XPERIA SP την αναβάθμιση, που έχει κολλήσει στο “Under Investigation”.

Jοhnny

Θα μπορούσε να τα ανακοινώσει εξ’ αρχής με 4.4 kitkat αλλά για κάποιον λόγο τα έβγαλε με την 4.3 jellybean.Αφού όμως θα δώσει update δεν υπάρχει πρόβλημα.

Άντε να δούμε και στο Χperia SP την kitkat γιατί μας το ‘χει τάξει η Sony.Δεν πιστεύω να κάνει καμία βλακεία όπως η Samsung με το S3 γιατί τότε με βλέπω να περπατάω προς το στρατόπεδο των windows phone.

Για το Xperia L από την άλλη δεν είχε υποσχεθεί τίποτα η Sony άρα δεν το βλέπω να παίρνει την 4.4

Mimi's

Για αλλη μια φορα υποστήριξη στα νεα και στα προηγούμενα τιποτα….!ετσι μας εκανε η sony και με την 4.3!!!σεπτεμβριο μας κόβω και αν!!!κατοχος sp

Kostas-Doha

XPERIA SP …. WAITING….τοσο δυσκολο ε?….ακομα το εξεταζετε?….δεν πειραζει, μεχρι να το αποφασισετε θα ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ

liakos

Έτσι, να ακούμε καλά νέα…Χρειαζόταν αυτή η αναβάθμιση και αν κάτσει και στα άλλα γιατί όχι. Περιμένω με αγωνία για το M2!

koutsikos

Άργησε αλλά η αναβάθμιση ήρθε και προχωρά και στα επόμενα μοντέλα. Αυτό είναι καλό σημάδι και το αναμένουμε και στα επόμενα.

Νίκος

Τουλάχιστον εσείς δεν χρειάστηκε να ψάχνεται για roms kit Kat

κάτοχος LG optimus l9 ii

ArisS

Γιατί να μην βγουν για το SP kitkat;

basilis

Τυχεροί όσοι έχουν Τ2 ultra που θα πάρει πρώτο την αναβάθμιση

tasos

🚸Παιδιά στο δικό μου xperia m2 σήμερα έγινε η αναβάθμιση 4.4.2

marina

Παιδιά και εμένα μόλις έγινε η ενημέρωση σε 4.4.2 στο xperia m2 μου και είναι τέλειο😙

T2

Το T2 που μόλις απέκτησα δεν έχει πάρει ακόμα την αναβάθμιση, ούτε έχει κάνει κάποια νύξη περί αυτού. Είναι λογικό; Να περιμένω ή κάτι άλλο;

Vicky

Γεια σας παιδια!!! Μηπως ξέρει κανείς για μια ενημέρωση λογισμικού στο Xperia E1 τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει και δεν την κάνει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.