Spotify: Δοκιμάζει reactions στη μουσική και δημοσίευσή τους σαν podcast

spotify, Spotify: Δοκιμάζει reactions στη μουσική και δημοσίευσή τους σαν podcast

Το Spotify συνηθίζει να δοκιμάζει νέες λειτουργίες, οι οποίες κάποιες φορές φτάνουν στην τελική έκδοση της υπηρεσίας streaming μουσικής, κάποιες όχι.

Τώρα, το XDA-Developers αναφέρει μια νέα δυνατότητα που δοκιμάζεται τώρα για το Spotify, η οποία σας δίνει την επιλογή να καταγράψετε την αντίδρασή σας στη μουσική και να την ανεβάσετε στην πλατφόρμα ως podcast.

Η δοκιμή αυτής της δυνατότητας είναι επί του παρόντος σε εξέλιξη για ορισμένους χρήστες στο Βιετνάμ. Η δυνατότητα κοινοποιήθηκε από έναν χρήστη που βρίσκεται στο u/Mortical219 στο Reddit.

spotify, Spotify: Δοκιμάζει reactions στη μουσική και δημοσίευσή τους σαν podcast

Το σχετικό μήνυμα εμφανίζεται μόλις ο χρήστης ακούσει μια λίστα αναπαραγωγή και δίνει την επιλογή να ηχογραφήσει μια αντίδραση στη μουσική που μόλις απόλαυσε. Μόλις ηχογραφήσει τον ήχο της αντίδρασής, μπορεί να τον επεξεργαστεί και να προσθέσει μουσική υπόκρουση σε αυτόν. Και μετά, αυτή η αντίδραση μπορεί να δημοσιευτεί ως επεισόδιο podcast.

Η λειτουργία από μόνη της φαίνεται διασκεδαστική, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το Spotify θα την κάνει ευρέως και επίσημα διαθέσιμη.

Το Spotify φαίνεται να εξετάζει περισσότερο την κοινωνική πτυχή της εφαρμογής του, με λειτουργίες εστιασμένες στην κοινή χρήση και στην αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους. Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε ότι η πλατφόρμα ροής μουσικής δουλεύει σε μια Κοινότητα λειτουργία όπου θα μπορείτε να βλέπετε τι ακούνε οι φίλοι σας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και ποιες λίστες αναπαραγωγής έχουν ενημερώσει πρόσφατα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.