Spotify: Έρχεται Player για αναπαραγωγή MP3 αρχείων απο την συσκευή μας

Spotify, Spotify: Έρχεται Player για αναπαραγωγή MP3 αρχείων απο την συσκευή μας

Το Spotify φαίνεται να ετοιμάζεται να φέρει μία μεγάλη αλλαγή, καθώς θα επιτρέπει την αναπαραγωγή τοπικά αποθηκευμένων MP3. Η ανακάλυψη έγινε από την Jane Manchun Wong στο Twitter και μας δείχνει πως θα μπορείτε να ακούσετε τα αποθηκευμένα σας τραγούδια εντός της εφαρμογής.

Φυσικά, το Spotify παραμένει μία υπηρεσία streaming μουσικής, όμως αυτή η επιλογή θα πείσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν ακόμα παραπάνω την εφαρμογή. Έτσι, κάποιοι χρήστες που έχουν αποθηκευμένα MP3 στη συσκευή τους ίσως πειστούν να κάνουν εγγραφή και στην υπηρεσία streaming, τουλάχιστον αυτό υποθέτουμε ότι θα μπορούσε να γίνει.

Spotify, Spotify: Έρχεται Player για αναπαραγωγή MP3 αρχείων απο την συσκευή μας

Η επιλογή φαίνεται πως θα βρίσκεται στις ρυθμίσεις του Spotify, αν και δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμη η λειτουργία αναπαραγωγής τοπικά αποθηκευμένων MP3. Τα τραγούδια θα βρίσκονται στη βιβλιοθήκη σας και θα ενωθούν με τα υπόλοιπα κομμάτια που έχετε από την υπηρεσία. Θα σας άρεσε να έχετε streaming και κατεβασμένα τραγούδια στην ίδια υπηρεσία;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χριστόφορος

Το Show Local Files με το οποίο μπορώ να κάνω add κομμάτια ή ολόκληρα album υπάρχει εδώ και χρόνια στο desktop. Local audio files υπάρχει και στο iOS. Το Tweet αναφέρεται στο Android, κάτι το οποίο δεν αναφέρεται καθόλου στο άρθρο.

KnightRider

Ακόμη εξακολουθούν να χρησιμοποιούν MP3…

Θα έπρεπε εδώ και χρόνια να είχαμε το OGG ή το AAC που είναι χίλιες φορές καλύτερο !!!
Το MP3 ακόμη και σε 320kbps δεν είναι καλό γιατί στα ~17KHz τα πολύ ψιλά πρίμα ακούγοται χάλια

Last edited 3 years πριν by KnightRider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.