Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Spotify, Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο, μια νέα δυνατότητα που η υπηρεσία ροής περιγράφει ως “beta” με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Τα μουσικά βίντεο για τα υποστηριζόμενα κομμάτια θα εμφανίζονται στην οθόνη “Παίζει τώρα” για χρήστες Spotify Premium στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Σουηδία, τη Βραζιλία, την Κολομβία, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Κένυα.

Ένα εικονίδιο “Μετάβαση σε βίντεο” εμφανίζεται πάνω από τον τίτλο του τραγουδιού στα υποστηριζόμενα μουσικά κομμάτια. Πατώντας το, ξεκινά το τραγούδι από την αρχή με το συνοδευτικό βίντεο στην προβολή “Παίζει τώρα”, το οποίο μπορεί επίσης να περιστραφεί σε οριζόντιο προσανατολισμό σε iPhone αλλά και Android.

Οι υποστηριζόμενοι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν τους Ed Sheeran, Doja Cat, Ice Spice, Aluna και Asake, ενώ τα βίντεο μπορούν επίσης να προβληθούν σε desktop και smart TV. Το Spofity δήλωσε στο TechCrunch ότι ο πλήρης μουσικός του κατάλογος θα περιλαμβάνει εν τέλει «χιλιάδες» τραγούδια.

Μέχρι τώρα, το περιεχόμενο βίντεο στο Spotify περιοριζόταν σε βίντεο podcast και σύντομα επαναλαμβανόμενα μουσικά βίντεο κλιπ κατά την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.