Spotify: Νέο πακέτο Premium Duo για ζευγάρια που συζούν

https://youtu.be/r8G4XnxwokQ

Πέραν του δωρεάν προγράμματος που έχει το Spotify, όπου ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να ακούσει δωρεάν album με τυχαία σειρά και διαφημίσεις, η εταιρεία προσπαθεί συνέχεια να φέρει κόσμο σε ένα από τα Premium πακέτα της, είτε με εκπτώσεις είτε με νέα πακέτα.

Το Spotify κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο, με την ονομασία Premium Duo, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ζευγάρια που μένουν μαζί. Το νέο πακέτο έχει μηνιαία χρέωση 8.99 Ευρώ και το κάθε μέλος του πακέτου έχει ξεχωριστό account, με ξεχωριστό mix και ξεχωριστές playlists. Επίσης, δημιουργείται αυτόματα η playlist Duo Mix, η οποία ενημερώνεται βάση της μουσικής που αρέσει και στα δύο μέλη.

, Spotify: Νέο πακέτο Premium Duo για ζευγάρια που συζούν

Για να αποκτήσετε το νέο πακέτο, θα πρέπει να γίνει επαλήθευση πως και τα δύο μέλη του πακέτου ζούνε στην ίδια διεύθυνση. Δυστυχώς η εταιρεία δεν προσδιορίζει στις επιπρόσθετες πληροφορίες αν είναι αναγκαστικό να είναι ζευγάρι τα δύο μέλη, παρά μόνο να ζουν στην ίδια διεύθυνση, κάτι που γεννάει αρκετά ερωτηματικά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, το άρθρο θα ενημερωθεί.

Η νέα συνδρομή διατίθεται από σήμερα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία και μερικές αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Να υπενθυμίσουμε πως τα υπόλοιπα πακέτα είναι τα εξής: Ατομικό (Individual) με 6.99 Ευρώ ανά μήνα, Οικογενειακό (Family) με 10.99 Ευρώ ανά μήνα και για έως και έξι άτομα και Φοιτητικό (Student) με 3.49 Ευρώ ανά μήνα για ένα άτομο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.