Spotify: Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν bug μετά την τελευταία ενημέρωση

spotify, Spotify: Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν bug μετά την τελευταία ενημέρωση

Προβλήματα προκάλεσε η τελευταία ενημέρωση του Spotify, καθώς πολλοί χρήστες συσκευών Android αναφέρουν πως παρατηρούνται σφάλματα και διακοπές κατά την αναπαραγωγή.

Άλλες αναφορές λένε πως το Now Playing bar δεν εμφανίζεται πια. Την ώρα που οι χρήστες ακούνε ένα τραγούδι ή ένα podcast, η μπάρα δεν υπάρχει πουθενά και, επομένως, δεν μπορούν να ελέγξουν την αναπαραγωγή.

Τα προβλήματα παρατηρήθηκαν κυρίως σε τηλέφωνα Samsung Galaxy και Google Pixel με Android 12, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που τα αντιμετώπισαν σε smartphone OnePlus. Βέβαια, ο αριθμός των αναφορών μπορεί να σχετίζεται άμεσα με τη δημοτικότητα των παραπάνω συσκευών.

Το Spotify έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα επίσημα και ζητά από όσους επηρεάζονται να δώσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν σχετικά με αυτό.

Η έκδοση που εισήγαγε το σφάλμα στο Spotify είναι η 8.7.20.1261. Λεπτομέρειες σχετικά με το τι το προκαλεί δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

One ui 4.1 και επιβεβαιωνω οτι τις τελευταιες μερες εχω τετοια θεματα…Πολλα bugs τελευταια το spotify …Εχει δοκιμασει κανεις το tidal να μου πει γνωμες?(θα σκεφτομουν ακομα και apple music σε android )

SUPS 👨‍⚖️

Update: Πριν λιγο -15/4- ελαβα ενημερωση 8.7.22.1125…Ελπιζω να διόρθωσαν bugs…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.