Spotify Premium: Επιστρέφει η προσφορά για 3 μήνες δωρεάν σε νέους χρήστες

Spotify, Spotify Premium: Επιστρέφει η προσφορά για 3 μήνες δωρεάν σε νέους χρήστες

Αν σας έλειψε η προσφορά, το Spotify προσφέρει για ακόμη μία φορά Premium συνδρομή εντελώς δωρεάν για 3 μήνες σε νέους χρήστες. Όπως πάντα, η προσφορά ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές στην υπηρεσία, οπότε αν έχετε πάρει ξανά premium συνδρομή στο παρελθόν.

Για να αποκτήσετε την προσφορά θα πρέπει να μπείτε στη σελίδα του Spotify Premium κάνοντας κλικ εδώ. Θα πρέπει να συνδέσετε την χρεωστική σας κάρτα για την περαιτέρω χρέωση μετά το τέλος της δωρεάν περιόδου των 3 μηνών. Η προσφορά λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2020, οπότε αν θέλετε να την εκμεταλλευτείτε θα πρέπει να το κάνετε άμεσα.

Το Spotify Premium προσφέρει μουσική χωρίς διαφημίσεις, μπορείτε να κάνετε ελεύθερα skip τραγουδιών στις λίστες σας, αλλά και να αποθηκεύσετε τα τραγούδια ή τις λίστες που επιθυμείτε, για ακρόαση και εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε συγκεκριμένο τραγούδι για αναπαραγωγή.

Δεν πρόκειται να χρεωθείτε τίποτα για τους 3 δωρεάν μήνες. Με το πέρας της προσφοράς ισχύει η χρέωση 6,99 ευρώ ανά μήνα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sakis House

Και 6.99€ για 3 μήνες για παλιούς χρήστες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.