Τα Apple Podcast είναι τώρα διαθέσιμα στο Web

Apple Podcasts, Τα Apple Podcast είναι τώρα διαθέσιμα στο Web

Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δυνατότητας Podcasts στο Web, η οποία λειτουργεί σε Safari, Chrome, Edge και Firefox σε Mac, υπολογιστές και άλλες συσκευές.

Τα podcast στο Web δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν, να περιηγούνται και να ακούν podcast με πρόσβαση στo queue και στη βιβλιοθήκη Up Next όταν είναι συνδεδεμένοι σε έναν λογαριασμό Apple.

Apple Podcasts, Τα Apple Podcast είναι τώρα διαθέσιμα στο Web

Λειτουργούν ακριβώς όπως η εφαρμογή Apple Podcasts και οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να λαμβάνουν ενημερώσεις για τις αγαπημένες τους εκπομπές. Η Apple είχε εδώ και καιρό μια λειτουργία podcast που επέτρεπε την ακρόαση podcast στο Web όταν αυτά ενσωματώνονταν σε ένα άρθρο, αλλά τώρα υπάρχει ένας αποκλειστικός ιστότοπος σε συσκευές χωρίς εφαρμογή Podcasts.

Εάν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Podcast σε iPhone, iPad ή Mac, ωστόσο, ο ιστότοπος θα ανοίξει αυτόματα την εφαρμογή αντί να σας κατευθύνει στον Ιστό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες το θέλουν να έρχεται με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές οθόνης

Το Apple Vision Pro των 3.500 δολαρίων δεν τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η ομάδα της εταιρείας εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην τιμή του.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι βελτιώσεις στις οθόνες των μοντέλων της σειράς

Η Apple μεγάλωσε φέτος τις οθόνες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, αυξάνοντας το μέγεθος των συσκευών.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι αναβαθμίσεις στο τμήμα της κάμερας

Η Apple επικεντρώθηκε στις βελτιώσεις της κάμερας για τη σειρά iPhone 16, εισάγοντας μια σειρά από νέες δυνατότητες για κάθε μοντέλο.