Telegram: Πως να κάνεις import τις WhatsApp συνομιλίες και επαφές σου

, Telegram: Πως να κάνεις import τις WhatsApp συνομιλίες και επαφές σου

Το νέο Telegram v7.4.0 έχει πλέον κυκλοφορήσει gia τους χρήστες Android και iOS και προσφέρει τη δυνατότητα μετεγκατάστασης ιστορικού συνομιλιών από άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως WhatsApp, Line και KakaoTalk. Αυτό το feature λειτουργεί τόσο για ατομικές όσο και για ομαδικές συζητήσεις.

Αυτή η κίνηση έρχεται μετά την αμφιλεγόμενη αλλαγή της πολιτικής απορρήτου του WhatsApp για την κοινή χρήση των δεδομένων χρηστών με το Facebook. Αυτό το γεγονός οδήγησε εκατομμύρια χρήστες να μεταπηδήσουν και να μεταβούν σε άλλες πλατφόρμες όπως το Telegram και το Signal.

Για να εισαγάγετε μια συνομιλία από το WhatsApp, ανοίξτε τη σχετική συνομιλία και πατήστε το όνομα της ομάδας ή της επαφής από την κορυφή της συνομιλίας για να ανοίξετε την οθόνη πληροφοριών της. Έπειτα πατήστε την επιλογή “More “.

, Telegram: Πως να κάνεις import τις WhatsApp συνομιλίες και επαφές σου

Η επιλογή “Export chat” ανοίγει το φύλλο κοινής χρήσης iOS, όπου θα δείτε την επιλογή να επιλέξετε Τηλεγράφημα. Επιλέξτε μια συνομιλία Telegram για να εισαγάγετε τα μηνύματα.

Άλλες προσθήκες στο Telegram v7.4.0 περιλαμβάνουν περισσότερες επιλογές διαγραφής συνομιλίας με επιλογές για την κατάργηση συζητήσεων και κλήσεων και για τις δύο πλευρές, καθώς και διαγραφή ομάδων για όλα τα συμμετέχοντα μέλη. Οι φωνητικές συνομιλίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τα επίπεδα έντασης ξεχωριστά για όλους τους συμμετέχοντες και μπορείτε επίσης να προωθήσετε γρήγορα και να επαναφέρετε την ταχύτητα αναπαραγωγής μουσικής στην ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.