ThrowMeApp, Πέτα το κινητό σου στον αέρα! [application]

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πετώντας το smartphone σου στον αέρα ίσως έχει ως αποτέλεσμα στην επιστροφή του στην γη να μην περάσει από τα χέρια σου αλλά να βρει το κράσπεδο και να καταστραφεί! Μετά από αυτό να πούμε ότι θα πρέπει να έχουμε αρκετό φως γύρω μας ώστε να επιτύχουμε μεγάλη ταχύτητα στην λήψη έτσι ώστε να μην βγει κουνημένη η εικόνα!

Επισημαίνοντας αυτά, σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή ThrowMeApp, του Anton Beitler, η οποία σε βοηθάει να βγάζεις φωτογραφίες από ψηλά πετώντας το smartphone σου στον αέρα! Η εφαρμογή διαθέσιμη για Android συσκευές και θα τη βρείτε δωρεάν στο Google Play,υπολογίζει πότε ο φακός του smartphone κοιτάει προς τα κάτω, και πότε το κινητό είναι στο πιο μεγάλο ύψος ώστε να ενεργοποιήσει την λήψη! Εμείς το προσπαθήσαμε μερικές φορές χωρίς αξιόλογα αποτελέσματα (είναι και σκοτεινά τέτοια ώρα)! Τι λέτε; Θα κάνετε μία προσπάθεια;

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 18:11

Σχόλια

  • Αρκετά creepy.. Είναι σαν να λέει το τηλέφωνο ''Βλέπω το θάνατό μου να πλησιάζει''.

    Btw, φανταστείτε να το πέταγε ο Felix από τη στρατόσφαιρα!! Χαχαχα

  • Κάποιες θεωρίες συνωμοσίας λένε ότι ο κύριος Anton Beitler είναι apple fanboy και έφτιαξε την εφαρμογή για να αφανίσει όλα το androidή :P!!!!

  • Μήπως αυτός που έφτιαξε την εφαρμογή είναι μεγάλο troll και θέλει να σπάσει πλάκα με το πόσες συσκευές θα σπάσουν από τη χρήση της συσκευής;:-P

  • Το δοκίμασα αλλά .......... Τίποτα. Μόνο:
    Sorry. Could not take a picture.........please touch screen to try again !!!

  • @Merkouris Αχα, τώρα εκτός από τα κινητά με Android ο προγραμματιστής της εφαρμογής θέλει να αφανίσει και όλους τους Android Users!

  • H πρωτη trolling εφαρμογη..

    Ενδιαφερον feature θα ηταν να εχει μετρητη ποσα κινητα εχουν σπασει λογω της εφαρμογης...

  • νομίζω οτι πρόλαβε να βγάλει φωτό το πεζοδρόμιο....
    ...αλλα δεν θα το μαθω ποτέ....

  • Γι'αυτό έχουν αρχίσει να εμφανίζονται διάφοροι περίεργοι τύποι κρατώντας απόχες στα μπαλκόνια; :-))))

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Βάιος Βήτος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.