TikTok: Επιτρέπει πλέον τα 10λεπτα βίντεο

TikTok, TikTok: Επιτρέπει πλέον τα 10λεπτα βίντεο

TikTok, TikTok: Επιτρέπει πλέον τα 10λεπτα βίντεο

Τη Δευτέρα, ορισμένοι χρήστες του TikTok έλαβαν ειδοποίηση πως θα μπορούσαν να ανεβάσουν βίντεο διάρκειας έως και 10 λεπτών.

Μιλώντας στο TheVerge, το TikTok επιβεβαίωσε ότι η ενημέρωση πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο.

“Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίζουμε να διαθέτουμε τη δυνατότητα μεταφόρτωσης βίντεο διάρκειας έως και 10 λεπτών, κάτι που ελπίζουμε ότι θα απελευθερώσει ακόμη περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες για τους δημιουργούς μας σε όλο τον κόσμο”.

Τον περασμένο Ιούλιο το TikTok επέκτεινε το όριο του 1 λεπτού σε 3 λεπτά. Επεκτείνοντας τον επιτρεπόμενο χρόνο ανά βίντεο, το TikTok ελπίζει να δει τους χρήστες της να ασχολούνται ακόμα περισσότερο, κάτι που θα φέρει στη συνέχεια περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις.

Ένας επιλεγμένος αριθμός χρηστών είχε τη δυνατότητα να ανεβάζει βίντεο πέντε λεπτών στην πλατφόρμα, αλλά με την τελευταία ενημέρωση του TikTok, όλοι θα μπορούν να δημοσιεύουν βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας. Αν και αυτή η αλλαγή μπορεί να προσελκύσει περισσότερους χρήστες, μένει να δούμε αν τα μεγαλύτερα βίντεο θα λειτουργήσουν καλά με τον αλγόριθμο «For You» του TikTok.

Σε δηλώσεις του στο TheVerge, ο σύμβουλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αναλυτής, Matt Navarra, λέει ότι τα βίντεο μεγαλύτερης μορφής είναι γενικά πιο εύκολα στη δημιουργία εσόδων και απασχολούν τους χρήστες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο Navarra εξηγεί ότι το TikTok πρέπει να βρει πώς θα τοποθετήσει μεγαλύτερα βίντεο στην πλατφόρμα του. «Θα μπορούσαν να κάνουν με ένα αποκλειστικό σπίτι για περιεχόμενο μεγαλύτερης μορφής, καθώς [δεν] ταιριάζει τόσο καλά στην κατακόρυφη ροή με πιο κοντά πράγματα που οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να συρρέουν με ταχύτητα».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.

Internet TikTok

TikTok: Νέα λειτουργία για εύκολη αποθήκευση τραγουδιών σε Apple Music, Spotify και Amazon Music

Το TikTok παρουσίασε τη νέα του λειτουργία «Add to Music App» με υποστήριξη για Apple Music, Spotify και Amazon Music.