Tizen 3.0 τρέχει σε reference model Samsung Galaxy S3

Νέες φωτογραφίες που δείχνουν το λειτουργικό σύστημα Tizen 3.0, να τρέχει σε ένα reference model Samsung Galaxy S3 έκαναν την εμφάνιση τους, 24 μόλις ώρες μετά τις φωτογραφίες που το έδειχναν να τρέχει στο Galaxy S4. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον dialer για τις κλήσεις και την lockscreen όπως ακριβώς και στις φωτογραφίες με το Galaxy S4. Επιπλέον στην Lockscreen φαίνονται καθαρά ειδοποιήσεις από ένα μήνυμα και ειδοποιήσεις από το Facebook.

Το Tizen δεν είναι μακριά και φαίνεται πως η Samsung έχει κάνει καλή δουλειά στην υλοποίηση του.

Tizen 3.0 Galaxy S III, Tizen 3.0 τρέχει σε reference model Samsung Galaxy S3

Tizen 3.0 Galaxy S III, Tizen 3.0 τρέχει σε reference model Samsung Galaxy S3

Tizen 3.0 Galaxy S III, Tizen 3.0 τρέχει σε reference model Samsung Galaxy S3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Το οτι η Samsung έχει κάνει καλή δουλειά στην υλοποίησή του από που ακριβώς φαίνεται? Από τις τρεις φωτογραφίες με τον dialer και τη lockscreen ( η οποία είναι πιστή αντιγραφή των windows phone όπως έχει ξανααναφερθεί?) ?? Εντάξει μακάρι να είναι καλό το λειτουργικό, αλλά το να βγάζουμε συμπεράσματα έτσι στην τύχη επειδή μας κάπνισε δεν έχει κανένα νόημα… Πάντως απότι φαίνεται η τάση είναι οι εταιρείες να πηγαίνουν στη φιλοσοφία των windows…

Κώστας Βλαχάκης

Πέτρος Π, Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος Tizen και έχουμε στα χέρια μας Tizen smartphone (Reference Device) από εκεί προκύπτουν τα όποια συμπεράσματα 😉 Τσέκαρε και το partnet site http://www.tizen.gr

Πέτρος Π

Ααα οκ Κώστα, τότε sorry για το επιθετικό σχόλιο 🙂
Απλά έτσι όπως το διάβασα μου φάνηκε κάπως επειδή δεν ανέφερε πουθενά από που βγάζει το συμπέρασμα…Πάντως και εμένα μου φαίνεται οτι πρέπει να έχει γίνει καλή δουλειά, μου έχει κινήσει την περιέργεια.. 🙂 Μπορείτε να κάνετε hands-on στην Reference Device? 😉

deral

Άντε ρε Samsung επιτέλους, προχωρα λίγο το ΤΙΖΕΝ να δούμε και τιποτα άλλο εκτος απ’ το βαρύ android.

Panagiotis - Volos

Ακόμα δεν βγήκε και έχει φτάσει έκδοση 3?

giorgio

Δώσε πόνο Sammy!!!

kVel

Παρόλο που προτιμώ το iOS περιμένω πως και πως να βγει και κάποιο άλλο, όπως το Tizen μόνο και μόνο για να δούμε κάτι καινούριο και να υπάρξει και περισσότερος ανταγωνισμός!

dimz

Panagiotis – Volos, δεν έχει βγει σε κινητά, δε σημαίνει ότι δε κυκλοφορούν συσκευές μ’ αυτό. Η ανάπτυξή του συνεχίζεται, δε μένει στάσιμη.

george7

Μπορούμε εμείς να περάσουμε το συγκεκριμένο λειτουργικό στο S3 μας?Δείχνει πάντως πιο ενδιαφέρον από το βαρετό πλέον android.

Κώστας Βλαχάκης

george7, Όχι δεν γίνεται αυτό.

minas

@george7
αν το android σου φαίνεται βαρετό με τα εκατοντάδες icon packs και launchers και lock screens, δε νομίζω να βρεις γιατρειά στο Tizen. Παρόλα αυτά, ο νέος είναι ωραίος και ομολογώ οτι θα ήθελα να προχωρήσει η samsung την ανάπτυξη του Tizen για να ταράξει τα νερά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.