Tizen OS 3.0 UI, Κάνει την εμφάνιση του σε Galaxy S4

Μπορεί το Tizen να καθυστερήσει λίγο να έρθει στις συσκευές μας, αλλά η Samsung συνεχίζει την υλοποίηση του λειτουργικού συστήματος. Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν που δείχνουν το Tizen OS 3.0 στο Galaxy S4. Παράλληλα, ένα νέο χρονοδιάγραμμα, μας δείχνει την έναρξη της κυκλοφορίας του Tizen κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2014.

Στις φωτογραφίες, φαίνονται καθαρά, η απλή lockscreen, ο Media Player με δυνατότητες παρουσίασης στοίχων, ο dialer αλλά και οι ειδοποιήσεις στην lockscreen. Το Tizen αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του, το πρώτο τρίμηνο του 2014 μέσα από τις συσκευές της Samsung. Λέτε να δούμε το Tizen στο Samsung SM-Z9005 που αναμένονταν μέσα στους επόμενους δύο μήνες;

Tizen, Tizen OS 3.0 UI, Κάνει την εμφάνιση του σε Galaxy S4

Tizen, Tizen OS 3.0 UI, Κάνει την εμφάνιση του σε Galaxy S4

Tizen, Tizen OS 3.0 UI, Κάνει την εμφάνιση του σε Galaxy S4

Tizen, Tizen OS 3.0 UI, Κάνει την εμφάνιση του σε Galaxy S4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
demetris

Τα χρώματα και ο σχεδιασμός του ui είναι πολύ όμορφος.

giorgio

Πανέμορφο!!!! Πιστεύω πως αν υποστηρίζει τις εφαρμογές που ο πολύς κόσμος δεν μπορεί χωρίς αυτές, τότε κανέναν δεν θα ενδιαφέρει αν είναι Android ή Tizen.

Αλέξανδρος

Πολύ όμορφο, καμία σχέση με το 2.0…Αντε μακάρι αναπτύξει όσο καλύτερα μπορεί και το tizen η Samsung και μετά να έχουμε τιτανομαχια… Μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτή η διάθεση της Sammy για το δικό της λειτουργικό…

Panos

Ωραιο φαινεται! Αντε μηπως δουμε κ τιποτα καινουριο…

Πέτρος Π

Το είδαμε κιαυτό! Απ’οτι φαίνεται τουλάχιστον από τη LockScreen, το ui του Tizen θα είναι πιο κοντά στα Windows Phones παρά στο Android… Η παρούσα lockscreen των Windows 8 είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την πρώτη φώτο, δηλαδή με την ώρα με τα μεγάλα γράμματα, τις απαραίτητες ενδείξεις (σήμα, μπαταρία), και κάποιες ειδοποιήσεις στο κάτω μέρος! Αυτά είναι…

Γιώργος Κου.

Γιατί και το πληκτρολόγιο δεν μοιάζει Windows?

Christos K.

Από αυτό που βλέπω από τις φωτογραφίες το μόνο που έχω να πω:

Θέλω εδώ και τώρα να μεταφερθεί αυτό το ui στις android συσκευές της!!!

Αλέξανδρος

@Christos k. Σε κάνα 1 με 2 χρόνια ας ελπίσουμε να το βελτιώσει ακόμα παραπάνω και να μπορέσει να το χει στα flagships της

Panagiotis

Αν και είμαι fan του μήλου, το έχω πει πολύ καιρό τώρα ότι η Samsung θέλει σαν τρελή να απαγκιστρωθει απο το Android και θεωρώ ότι το Tizen ειναι προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν μπορεί η Google να εισπράτει τα έσοδα απο όλες τις πωλήσεις του playstore, κλπ και η Samsung που ουσιαστικά έκανε γνωστό το Android στο ευρύ κοινό να μην παίρνει τίποτα. Εκτός του ότι το Android ειναι κακογραμμένο λογισμικό και απαιτεί συνεχώς γενναίες αναβαθμίσεις hardware για να παίζει αξιοπρεπώς κάτι που δεν συμφέρει την Samsung (αντί να ανταγωνίζεται το iPhone σε specs παλεύει με τον εαυτό της για να μην lagάρουν τα κινητά της φορτωνοντάς τα πυρήνες, ram και μπιχλιμπίδια που κοστίζουν ακριβά και για φέρει το κόστος στα ίσια χρησιμοποιεί πλαστικά). Μπραβο της που έχει αναλάβει να αναπτύξει το δικό της λογισμικό…

Αλέξανδρος

@panagiotis συμφωνώ απόλυτα… Και εξάλλου ένα καινούριο λογισμικό μπορεί να καλύψει αδυναμίες που έχουν τα άλλα και ταυτόχρονα να πάρει και τα πλεονεκτηματα τους

Oldboy

Ειναι αστείο θαρρώ να λέμε ότι η σαμσουγκ προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από το αντροιντ από τη στιγμη που κατέχει το 95% των συσκευών που πουλιούνται.

giannis-m

Παναγιώτη τι λες?
Το Android έκανε “εταιρειάρα” την Samsung στην κινητή τηλεφωνία (σίγουρα όχι τα Windows Mobile, ή οτιδήποτε είχε φτιάξει μέχρι εκείνη την στιγμή.)
Να σου αναφέρω ότι επίσης η Samsung έχει το δικό της μαγαζί εφαρμογών στο Android, και ότι παίρνει “όλα” τα έσοδα από εκεί, χωρίς την .. παρέμβαση της Google.
Το ότι το Android είναι κακογραμμένο λογισμικό πού το βασίζεις? Σε προκαλώ να δεις το βίντεο του τεκμπλογκ με το review του πιο φθηνού μονοπύρηνου Android (vodafone smart mini).
Φαίνεται ότι είσαι φαν του μήλου από χιλιόμετρα, πάντως.

Αλέξανδρος

@giannis-m και γω είμαι φαν του android αλλά το ότι είναι κακογραμμενο λειτουργικό είναι ευρέως γνωστό αν και μετά το ics έχει βελτιωθεί αρκετά… Την ελευθερία που προσφέρει δε θα τη ξαναβρεις πουθενά αλλά από άποψη ταχύτητας και smoothness είναι πίσω από το ios… Παρ όλα αυτά πιστεύω ότι τα πλεονεκτηματα του είναι περισσότερα, γι αυτό και έχει γνωρίσει αυτήν την αποδοχή από τον κόσμο, συμπεριελαμβανομενου και εμένα

Panagiotis

Καταρχάς δεν συμφωνώ ότι το Android έκανε εταιριάρα την Samsung…δηλαδή γιατί δεν έκανε και την HTC ή την LG? Προφανώς η Samsung προσφέρει κάτι καλό (συσκευές) στις οποίες αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ¨ξενο¨ λειτουργικο. Διότι πρώτα βγαίνει αναβάθμιση Android και μετά αναγκάζεται να ¨δυναμώσει ´ τα κινητά της για να το τρέχουν όπως πρέπει. Προφανώς προτιμάει να βγάλει δικό της (Tizen) για να έχει τον πλήρη έλεγχο του προϊόντος που προσφέρει. Η Samsung έχει χτίσει φανατική πελατειακή βάση που θα την ακολουθεί όσο βγάζει καλές συσκευές ασχέτως λειτουργικού. Άποψη μου πάντα….

Τομ

ΔΙαφωνω οτι το android εκανε την samsung εταιρια. Αντιθετως πιστευω οτι η samsung εφερε το android που ειναι σημερα, τοσο δημοφιλες και σεβαστο απο ολους ακομα και απο iphoneακηδες.
Συμφωνω με τον Παναγιωτη μπραβο φιλε πολυ καλη η αναλυση σου.

Εγω ειμαι πελατης samsung και θελω να πω οτι σε περιπτωση αναβαθμισης του λογισμικου σε κατι καλυτερο, και σε περιπτωση που η ποιοτητα κατασκευης θα ειναι καπως καλυτερη (με κανα μεταλλικο μερος απο πισω η γυρω γυρω σε στυλ sony xperia sp, και καλυτερο πλαστικο καπακι πισω η κατι αλλο τελοσπαντων, θα με κλειδωσει. Μου αρεσουν πολυ τα samsung, το touchwiz ειναι καλο αλλα δεν ειναι το πιο γρηγορο android UI (δεν λαγκαρει απλα το sense 5 πχ ειναι πιο γρηγορο, αλλα δεν μου αρεσει καθολου παρολα αυτα) αλλα με καποιες αναβαθμισεις σε σημαντικους τομεις θα ειναι ακομα καλυτερα.

Υποστηριζω samsung/tizen αν πραγματικα αξιζει το λογισμικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Samsung Tizen

Samsung: Κλείνει το κατάστημα εφαρμογών Tizen

Από φέτος, το κατάστημα εφαρμογών Tizen της Samsung δεν είναι πλέον προσβάσιμο, τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες χρήστες.

Software Samsung Wear OS Tizen

To Wear OS θα αντικαταστήσει το Tizen στα νέα Samsung smartwatches

H φήμη υπάρχει εδώ και καιρό και οι τελευταίες… ανακαλύψεις τη φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4: Αποζημίωση 10 δολάρια θα λάβουν οι κάτοχοι για τα fake benchmark

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια οφείλει στους κατόχους Samsung Galaxy S4 αποζημίωση για τα ψεύτικα benchmarks που είχε παρουσιάσει το 2013.