Tizen Store, Ανοίγει μέσα στο καλοκαίρι με τα πρώτα Tizen apps

Το Tizen Store, το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα φιλοξενεί τις εφαρμογές Tizen apps ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του σύντομα όπως μας ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση στο Tizenstore.com. Στα μέσα του καλοκαιριού ή λίγο μετά αναμένεται να παρουσιαστεί το πρώτο Tizen smartphone από τη Samsung και μαζί θα ανοίξει και το store.

To Tizen Store από την πρώτη ημέρα έναρξης της λειτουργίας του θα φιλοξενήσει εκατοντάδες εφαρμογές μιας και η Samsung βασικός συντελεστής πίσω από το Tizen μαζί με την Intel έχει διαθέσει 4 εκ. δολάρια σε διαγωνισμό για την ανάπτυξη εφαρμογών για το λειτουργικό σύστημα Tizen.

Παρακάτω ακολουθεί ένα demo video με το Tizen Store όπως θα εμφανίζεται στα Tizen smartphones.

Πηγή: Tizen.gr

Επεξεργάστηκε την 19 Ιουνίου 2013 14:47

Σχόλια

  • καλό φαίνεται ...πάντος πιστευω θα είναι καλύτερο από τα windows phone κ τισ ελαχιστες εγαρμογές τουσ που οι περισσότερες απο αυτές ειναι επι πληρομής

  • john18000, Θα διαφωνίσω στο "ελάχιστες εφαρμογές". Δεν γνωρίζω ποιο είναι το νούμερο σήμερα σε ποσότητα apps στο Windows Marketplace, πάντως δεν θα σου λείψει τίποτα από apps εκεί.

  • Οι περισσότερες Κώστα είναι επί πληρωμή και αυτό είναι ένα μεγάλο μείον.

    • Συμφωνώ ότι οι περισσότερες είναι επί πληρωμή, αυτό το γνωρίζουμε και δεν διαφώνισα με τον john. Οι περισσότερες γνωστές και πιο συχνά χρησιμοποιούμενες είναι δωρεάν.

      Το να έχεις πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν εφαρμογές είναι ενδιαφέρον και μου αρέσει και εμένα, το πόσες από αυτές χρησιμοποιείς στο τέλος της ημέρας είναι όμως ένα από τα ζητούμενα. Ότι ευχαριστεί και καλύπτει τον κάθε ένα, γιαυτό υπάρχει ποικιλία σε λειτουργικά συστήματα. Έρχεται και το Tizen ;)

  • Kwstas @ +1000 έχεις δίκιο πολύ σαπίλα κ δεν την κάνεις ουτε εγκατάσταση!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.