Software

To Facebook φέρνει λειτουργίες του Messenger στα Instagram DM

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως το Facebook θέλει να ενώσει τις υπηρεσίες messaging του, δηλαδή τα Messenger, WhatsApp και Instagram, όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποιον καρπό από την εν λόγω ενοποίηση. Αν και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, το Facebook ξεκινάει να προσφέρει λειτουργίες του Messenger και στο Instagram.

Αρκετοί χρήστες ανέφεραν πως τους εμφανίστηκε ένα νέο update, στο οποίο η εφαρμογή τους ενημερώνει για τις νέες δυνατότητες. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει πλήρης ενοποίηση των δύο υπηρεσιών, κάποιες από τις λειτουργίες του Messenger είναι πλέον διαθέσιμες και στα Direct Messages του Instagram, όπως νέα χρώματα στις συνομιλίες, αντίδραση μέσω emoji, αλλά και chat με φίλους που έχουν στο Facebook.

Όπως είπαμε, το update έχει εμφανιστεί σε κάποιους χρήστες και δεν είναι διαθέσιμο σε όλους. Οπότε, όσοι δεν έχετε δει τη σχετική ειδοποίηση, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Αν δεχτείτε την αναβάθμιση, το εικονίδιο DM στα δεξιά του Instagram αντικαθίσταται με το εικονίδιο του Messenger, ενώ οι μέχρι τώρα αναφορές επιβεβαιώνουν πως είναι αδύνατο προς το παρόν το chat με φίλους του Facebook.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.